Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pullsfire Ezreal

miszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym skinie? Mam lodowego juz, jednak zastanawiam się czy by nie pokupowac tansze skiny lub champy w prezecenie

Opublikowano

Warto.

Sam posiadam do niego 2 skiny, i nie żałuje, że kupiłem Pulsefire.

Nowe animacje skinów, fajny taniec, wszystko nowe. Ja bym go wziął :D

279981407253602336505.png
Opublikowano

Opłaca się, najlepszy skin jak dotąd w grze(według mojej skromnej opinii), poczekałbym na przecenę i wtedy bym kupił.

@edit

Każdy ma swój gust, jak dla mnie np. u vlada najlepszy jest default albo vandal. Nocturne też jest bardzo dobry ale jak dla mnie nie dorównuje wyglądem pulsefire.

Opublikowano

Opłaca się, najlepszy skin jak dotąd w grze(według mojej skromnej opinii), poczekałbym na przecenę i wtedy bym kupił.

Takie skórki nie wychodza na wyprzedaż, tak samo jak legendy...

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Twierdze podobnie, co kolega up, tego skina ma za dużo ludzi, przez co nie jest taki unikalny. Już prędzej zaczekał bym na taipai czy jakoś tak xD.

Opublikowano

Nie opłaca się. Za tą cenę nakupujesz sobie skinów/champów w promocji i to o wiele lepszych. Tak samo jak niektórzy up rzygam już nim. W co 4 grze on jest. Podsumowanie: NIE OPŁACA SIĘ

Opublikowano

ja mialem tego z nothingam i po bugu rp ukradlem pulsfire za ktorego musialem zaplacic, ale tak czy siak, jezeli nie szkoda ci kasy i lubisz eza i POTRAFISZ nim grac to kupuj.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Najlepszy skin jak dotąd to legenda nocturna ;) cóż nic ciekawego ja tam gram bez skinów i nic nie tracę, jednak jeśli nie szkoda Ci hajsu to czemu nie? skin jest nawet nawet, skille epickie, ale sam wygląd tzn. model jest nie za ciekawy.

Gold Member

nvm

Opublikowano

wg. mnie są lepsze skiny od tego eza.... faktycznie fajne jest to, że ten skin ma więcej efektów. lecz jak pisali wyżej strasznie dużo ludzi go ma .... jeżeli ja miałbym kupić jakiś droższy skin niż z promocji to na pewno był by to cho' gath PRIME :D zajebisty skin...... również podoba mi się legenda do Galio

Opublikowano

Nie polecam bo:

-10 od skilla

-przegrywasz zbierasz flame "sell skin"

-20 euro ulicą nie chodzi i warto sie zastanowić czy kupić wygląd postaci czy coś co nam sie przyda w realnym życiu

-jak masz skina juz do eza to któryś się będzie marnował

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...