Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Engine

Alekso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy na jakiej wersji zamierzasz zmienić ową wartość. Na s2 (1.02c) za chiny nie mogłem znaleść offsetu (zapewne WZ dopisał w mainie jakąś kalkulację). Na innych sezonach jest to banalne ;) Wystarczy odszukać obecnej wartości agi, następnie ją zmienić (np dodając 1 pkt do agi) i szukać dalej. Agility ma 2 bajty.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Witam moze to ci pomoze:

wpierw wlanczasz mu muisz miec skill poiont np na sezon 4 chcesz miec 32767agility to tak:

1.Włanczasz mu

2. teraz cheat engine i klikasz tam taki komputer w lewym goronym rogu

3.i wybierasz proces main.exe

4.tam wybierasz na 2 bytes zmieniasz

5. wpisujesz w tym pustym na gorze illosc swoich aglitty klikasz first scan

6. wchodzisz w mu i dodajesz 1 skills potionsa do agilitty i klikasz teraz next scan

7. i klikasz na te liczby co ci sie pojawily w takiej tabelce przezucasz je na ta dolna tabele poprostu 2xLPM

8.teraz PPM na to co przezuciles i tam masz change record klikasz to wybierasz value i wpisujesz ile twoja postac ma miec agility mozesz miec 99999 nawet;]

JAK POMOGŁEM DAJ 5 ;] RADZE ZEBYS MIAL CHEAT ENGINE 5.5 :)

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Opublikowano

ja niewiem dlaczego ale po switch character robi mi sie spowrotem tyle punktow ile malem a jak ustawie se 32767 to i tak wali tyle samo ile wczesniej

usunięto .

Opublikowano

Nie zmieniasz wartości po stronie serwera tylko u siebie. Ty widzisz 32k agi a serwer tyle, ile faktycznie masz. Zwiększanie agi jest używane do zwiększenia szybkości ataku.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...