Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna vs Wot :D

Nakashi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według powszechej opini, że dzieczyna w gierce typu wot to coś niespotykanego, zaprzeczam. Poznałem sporo dziewcząt, a nawet już dojrzałych kobiet, które wolne chwile (nie wszystkie oczywiście) spędzają właśnie przy czołgach :) To miłe, szczególnie dla ucha :P

Szkoda, że nam się tutaj nie wypowiedziałaś ale na zachętę i za pracę + :)

Opublikowano

Bitwa średnia dla mnie ale jak na początkującą osobe to całkiem nieźle.

Jakbyś jeszcze komentowała to by było fajnie.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Według powszechej opini, że dzieczyna w gierce typu wot to coś niespotykanego, zaprzeczam. Poznałem sporo dziewcząt, a nawet już dojrzałych kobiet, które wolne chwile (nie wszystkie oczywiście) spędzają właśnie przy czołgach :) To miłe, szczególnie dla ucha :P

Szkoda, że nam się tutaj nie wypowiedziałaś ale na zachętę i za pracę + :)

Bitwa średnia dla mnie ale jak na początkującą osobe to całkiem nieźle.

Jakbyś jeszcze komentowała to by było fajnie.

Mam zrypane mikro i praktycznie nie było by mnie słychac :__:

Ale zapewne na koniec by było " co za ciul mnie ubił XD"

Opublikowano

Widzę, że nie którzy już dupę liżą bo dziewczyna ... Co za plebs z gimbazy.

Aż się muszę z tym zgodzić...

Też grałam w WOTa, nawet w War Thunder i co? Mam sobie na czole napisać, że "Dziewczyna gra w gry!"? No litości... To jest takie żenujące... "Dziewczyna vs Wot :D" - orgazm?

Fajnie, graj sobie, ale no kurde, nie musisz aż tak afiszować się tym, iż jesteś dziewczyną i grasz w czołgi :huh: Nigdy takich dziewczyn nie zrozumiem.

Również wstawiam filmiki na YouTube, nawet zamierzam Let's play nakręcić, albo jakieś serie typu Slender, czy inne bajery, chciałam streamować na twitchu, ale coś komputer mi szwankuje. Jednak nigdy nie przeszło mi przez myśl, aby afiszować się tym, iż jestem dziewczyną/kobietą i gram w gry *facepalm*, dając nazwę tematu czy w opisie "Dziewczyna vs ...", "Dziewczyna gra w... ", "Na szpilkach coś tam", już nie pamiętam tytułów, ale masa jest takich.

Opublikowano

Aż się muszę z tym zgodzić...

Też grałam w WOTa, nawet w War Thunder i co? Mam sobie na czole napisać, że "Dziewczyna gra w gry!"? No litości... To jest takie żenujące... "Dziewczyna vs Wot :D" - orgazm?

Fajnie, graj sobie, ale no kurde, nie musisz aż tak afiszować się tym, iż jesteś dziewczyną i grasz w czołgi :huh: Nigdy takich dziewczyn nie zrozumiem.

Również wstawiam filmiki na YouTube, nawet zamierzam Let's play nakręcić, albo jakieś serie typu Slender, czy inne bajery, chciałam streamować na twitchu, ale coś komputer mi szwankuje. Jednak nigdy nie przeszło mi przez myśl, aby afiszować się tym, iż jestem dziewczyną/kobietą i gram w gry *facepalm*, dając nazwę tematu czy w opisie "Dziewczyna vs ...", "Dziewczyna gra w... ", "Na szpilkach coś tam", już nie pamiętam tytułów, ale masa jest takich.

Jeżeli chcesz to nawet karnego możesz sobie na czole wymalować, zwisa mi to :]

Taki tytuł mi się spodobał i tyle, masz z tym problem? To nie oglądaj :]

Jak bym się afiszowała to by było coś na zasadzie

" Oh, oh jestem dziewczyną! I gram w wotaa! Subskrybujcie bo jestem jedyną taką! Ohh, ohh taka krejzi i wogóle. "

Btw co mnie obchodzi że Ty chcesz nagrywać? Sobie nagrywaj >.<

Opublikowano

Jeżeli chcesz to nawet karnego możesz sobie na czole wymalować, zwisa mi to :]

Taki tytuł mi się spodobał i tyle, masz z tym problem? To nie oglądaj :]

Jak bym się afiszowała to by było coś na zasadzie

" Oh, oh jestem dziewczyną! I gram w wotaa! Subskrybujcie bo jestem jedyną taką! Ohh, ohh taka krejzi i wogóle. "

Btw co mnie obchodzi że Ty chcesz nagrywać? Sobie nagrywaj >.<

Wiedziałam, że dziewczynka nie wytrzyma presji i troszku krytyki, ale cóż, tak już bywa.

Wymalować czy może miałaś na myśli słowo namalować lub narysować? :] Zwisa Ci? Na pewno jesteś dziewczyną? <oj, taki mały joke>.

Jest coś na zasadzie tego, co napisałaś, nie dostrzegasz tego? Ops! Nie mój problem :rolleyes:

Dziękuję za pozwolenie.

Zamiast grać w WOTa, itp., to lepiej popracuj nad pisaniem postów [składnia zdań, ortografia, interpunkcja, itp.] ;)

// Powodzenia na WOT.

Boże, ludzie wbili bo chcieli posłuchać jakiegoś gameplay'a z udziałem kobiety/dziewczyny dla odmiany. "Męskich" jest pełno na yt.

No spoko, rozumiem. Ale, ale... Czy kiedykolwiek widziałeś filmik na YT, który nazywałby się "Mężczyzna vs World of Tanks"? :)

Btw., gdzie tu [na tym filmiku] słyszysz kobiecy głos?

Czyli jeżeli odpowiedziałam Ci na komentarz, znaczy to że " dziewczynka nie wytrzymała presji? "

Bez komentarza >.<

Jeżeli w tym filmiku dała bym tytuł podobny do jakiejś serii innego youtube'ra uznano by że plagiatuje lub zwyczajnie " zgapiam"

Wymyśliłam sobię że dam taki tytuł i taki jest, a teraz się powtórzę- jeśli Ci to przeszkadza to nie oglądaj :)

Agresor ON :rolleyes: Wyraziłam swoją opinię, nie musiałaś jej komentować, prawda? Prawda. Nie spodobał Ci się? Trudno, bierze się to na klatę i żyje się z tym dalej, a nie sadzi się do takiej osoby. Ale teraz są takie czasy, że tylko nieliczne osoby potrafią przyjąć troszku krytyki.

Co do plagiatu, hm... Mogłaś również nazwać "Maniaczenie w WOTa", "Pierwsza gra w WOTa", "World of Tanks #1", itp., ale darujmy sobie już tą dyskusje, bo i tak widzę, iż męczysz się z odpowiedziami na moje posty. Pozdrawiam i życzę dalszej miłej gry w WOTa.

Opublikowano

Boże, ludzie wbili bo chcieli posłuchać jakiegoś gameplay'a z udziałem kobiety/dziewczyny dla odmiany. "Męskich" jest pełno na yt.

76561198001815076.png
Opublikowano

Wiedziałam, że dziewczynka nie wytrzyma presji i troszku krytyki, ale cóż, tak już bywa.

Wymalować czy może miałaś na myśli słowo namalować lub narysować? :] Zwisa Ci? Na pewno jesteś dziewczyną? <oj, taki mały joke>.

Jest coś na zasadzie tego, co napisałaś, nie dostrzegasz tego? Ops! Nie mój problem :rolleyes:

Dziękuję za pozwolenie.

Zamiast grać w WOTa, itp., to lepiej popracuj nad pisaniem postów [składnia zdań, ortografia, interpunkcja, itp.] ;)

// Powodzenia na WOT.

No spoko, rozumiem. Ale, ale... Czy kiedykolwiek widziałeś filmik na YT, który nazywałby się "Mężczyzna vs World of Tanks"? :)

Btw., gdzie tu [na tym filmiku] słyszysz kobiecy głos?

Czyli jeżeli odpowiedziałam Ci na komentarz, znaczy to że " dziewczynka nie wytrzymała presji? "

Bez komentarza >.<

Jeżeli w tym filmiku dała bym tytuł podobny do jakiejś serii innego youtube'ra uznano by że plagiatuje lub zwyczajnie " zgapiam"

Wymyśliłam sobię że dam taki tytuł i taki jest, a teraz się powtórzę- jeśli Ci to przeszkadza to nie oglądaj :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziewczyny dobrze grają w takie gry i ogólnie znam kilka naprawdę dobrych lepszych od Chłopaków

Opublikowano

Renissance , w 100 % sie zgdozę, połowa gimbazy, która gra w przeróżne gry , spotykają dziewczyne i od razu zaczyna sie lizanie dupy, żeby mieć koleżanke w wirtualnym świecie ;)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wut? Przecież to dziewczyna ( ja ) grała ; oo

To dlaczego w profilu masz płeć mężczyzny facetko??

dziewczyny tez grają i starsze nawet

No i chujowo

Nigdy nie lubiłem dziewczyn grających w czołgi, battlefieldy itp,..one uważają to za taką zabawe, a my, mężczyźni znamy się na tych sprawach - bronie, czołgi, wojsko itp. , a kobiecy głos w takich grach mnie ostro wkurwia

Opublikowano

Szczerze mówiąc mieliśmy w klanie 2 dziewczyny, dobrze spisywały się w grze na CW na artylerii lecz  wszystko do czasu, nie potrafiły sobie poradzić jak na np. bazę wpadał batchat, lub miały strzelić ala TD mode :), nie wspominam jakoś tragicznie tych CW ale szczerze mówiąc po za artami nie rozwijały żadnych LT, MT, HT no zdarzyło się że TD robiły jakieś by stać na kampie i w snajpera się bawić z krzaków.

Pozdrawiam

P.S. Nie zniechęcajmy płci pięknej do WoT-a :)

Opublikowano

Szczerze mówiąc mieliśmy w klanie 2 dziewczyny, dobrze spisywały się w grze na CW na artylerii lecz  wszystko do czasu, nie potrafiły sobie poradzić jak na np. bazę wpadał batchat, lub miały strzelić ala TD mode :), nie wspominam jakoś tragicznie tych CW ale szczerze mówiąc po za artami nie rozwijały żadnych LT, MT, HT no zdarzyło się że TD robiły jakieś by stać na kampie i w snajpera się bawić z krzaków.

Pozdrawiam

P.S. Nie zniechęcajmy płci pięknej do WoT-a :)

Zależy co masz na myśli mówiąc "płci pięknej", bo takiego paszteta grającego w wota, to bym nie nazwał płcią piękną B)

Opublikowano

Zależy co masz na myśli mówiąc "płci pięknej", bo takiego paszteta grającego w wota, to bym nie nazwał płcią piękną B)

Hahaha ten koleś mnie rozwala najpierw wcześniejszy komentarz  ,,a my, mężczyźni znamy się na tych sprawach" a teraz o pasztetach xD

No ale cóś, w życiu trzeba być szczerym xD

Zgadzam się z tym lizaniem dupy, no ale chciała się pochwalić i tyle dużo hałasu nie trzeba z tym robić.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...