Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mam problem

Cristofer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki maly problem, niewiem czy sie obawiac czy nie. Wiec tak, pewnoego dnia nabilem moim szturmowcem max punktow 16383, na 2 dzien wchodze na srone i patrze tam gdzie najl. wynik to powinno pisac te 16383 a pisze mi 23680. Co mam z tym zrobic, czy to jakis bug czy co. Prosze o pomoc

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

To nie jest bug. Poczas gry, w tabelce wyników pokazuje Ci max 16383 punkty, później w zależności od gry nabija Ci dalej i w sumie nie wiesz ile dokładniej masz. ;)
Jeśli stats paddowałeś, to możesz się obawiać, że runda ustawiona itp, ale wynik sam w sobie wysoki nie jest.

Opublikowano

Za 100.000 będzie ban, za 43.000 również. Nie jest możliwe nabicie przy normalnej rundzie tylu pkt.
Co do 23.000, wbitego nawet nielegalnie. Jesli masz przegrane jakieś 100 rund na Dragon Valley lub jakieś mapie lotniczej/z pojazdami i jakiś tam wyższy level, to wątpię, aby się ktoś do tego przyczepił.

Opublikowano

mam przegrane 54 rundy i prawie 45 na karkand goraczka. I mozna nabic legalnie wiecej niz 16k, wczoraj moj kolega nabil ma paie 16383 i ciagle kogos zabijal to na koncowym winiku pisalo mu 20154 xp, wiec to jest legalne nabic tyle punktow, co to 100k to roche watpie, musi grac naprawde jakis kox to ma dodra bron i szybko biega i musi znac mapke w glowie

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Przeciętna runda trwa 10 minut, czyli 600 sekund. Gdybyś chciał wbić 100000 expa, musiałbyś osiągać ponad 150 na sekundę. Niektórzy mają problemy z 150 na minutę. Niewykonalne w normalnych warunkach, chyba że heli bez flag z pomocnikami ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...