Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za wyzwiska

miszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jest z banem za wyzwiska? Dostałem juz jedno ostrzezenie i blokada chatu na 5 rund, ale co dalej będzie? Boje się o bana, bo juz nie wytrzymuję jak widzę np. eza ktory w trakcie tf ucieka mimo 3/4 hp.

Opublikowano

Jak dasz im ignora to chyba oni nie widzą tego co piszesz, więc daj wszystkim ignora i jak cię wkurzą to flame'uj spokojnie. Ale lepszym sposobem będzie dostanie bana. Wtedy się opanujesz.

@down. Wiem, że jak dasz im ignora to nie widzisz co oni piszą. Ale niestety nie wiedziałem, że oni widzą to co ty piszesz.

Jak dostaniesz perma to na pewno się oduczysz.

Opublikowano

Jak dasz im ignora to chyba oni nie widzą tego co piszesz, więc daj wszystkim ignora i jak cię wkurzą to flame'uj spokojnie. Ale lepszym sposobem będzie dostanie bana. Wtedy się opanujesz.

Jak da im ignora to nie będzie widział co oni piszą a nie odwrotnie... lol. Flejmuj dalej a za ok. 3 banem będzie perm za flame, a jak naprawdę nie potrafisz opanować i bawić się grą to lepiej od razu to odinstaluj oszczędzisz banów sobie i wkurwiania innych.
Opublikowano

No własnie bardzo chciałbym opanowac się, nie mogę się powstrzymac :/ btw ile rp jest za 120zł?

Za 140zł masz 6450 RP ( 5600+ 850) najkorzystniejsza opcja.

Opublikowano

Klikasz tab i obok farmy masz takie cuś i w to cuś kliknij. Wtedy to cuś będzie przekreślone

Opublikowano

Da się w trakcie gry jakos zablokowac/ignorowac znajomego, ktory mi spamuje? Ja jestem w grze on poza. Wiem ze mozna uruchamiając grę od nowa

Opublikowano

/mute "Nazwa_Przywoływacza" na czas tej gry albo /ignore "Nazwa_Przywoływacza" na stały czas aż do odblokowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...