Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Random

Dark2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem poniewaz od 3 dni pokazuje mi ze mam za 7 dzien uzyte czy jest to jakis bug i mozna to naprawic?

Opublikowano

no te random boxy 7 dni co trzeba klikac juz od 3 dni pokazuje mi ze mam 7 dzien klikniety jak w ogole nie klikalem ;/z

Opublikowano

no te random boxy 7 dni co tzreba klikac juz od 3 dni poazkuje mi ze mam 7 dzien klikniety jak w ogole nie klakalem ;/

Random Box - leżą w Out Boxie?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

nie nie ma ich wlasnie nawet klikac nie moge za ten 7 dzien bo jest uzyty od 3 dni juz

Opublikowano

Wilczek mu chodzi o to nad item shopem w grze co masz ... 'moderatorze warrocka'

Toż to trzeba się jasno wyrażać a nie, że random boxy...

Musisz klikać raz w jednym dniu i dostaniesz 1 item.

Jeżeli masz kliknięte 7 dni pomimo, że nie naciskałeś napisz ticketa... być może to jakis bug ;)

@down, tak to jest jak sie siedzi na forum tydzień.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jakoś dla mnie nie było innej wersji jego pytania a wiedziałem o co chodzi ... Tak się dzieje jak ktoś daje te same odp do tych samych postów ;]

moze niechcący kliknąłeś check reward (jakoś tak) sprawdź swoje itemy bo ja dostałem randomboxa i był właśnie w itemach (tam gdzie super master itd .)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...