Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Paysafecard

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar zrobić konto na paysafecard, ale w regulaminie jest naliczanie 5 zł miesięcznie rok od rejestracji (12 mc)

Nawet jak będe miał czyste konto lub np. 3 zł to będzie mi naliczało kase na minus ?

Prosze o wypowiedź tylko posiadaczy paysafecard lub tych co mieli z tym doczynienia.

Opublikowano

A do tego trzeba mieć konto?

Za moich czasów się kupowało tylko kod i go wklepywało :P

A poza tym jak nie podajesz im żadnych danych osobowych, ani nie podpisujesz zgody na wycięcie nerki, to nie masz się czego bać.

Zawsze można założyć kolejne konto.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie potrzebujesz konta. ;) Wklepujesz kodzik z ala paragonu i już. Ja płaciłem PSC chyba z 5 razy i żadnego konta nie zakładałem :P

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Tylko że ja moge kupić tylko przez kartę a najniższe doładowanie jest za 20 zł, a nie ma takiej oferty. Jest tylko za 13 ale trace wtedy tyle kasy

Opublikowano

Nie wiedziałem że jest możliwość ładowania Founds z kilku kart

Jest, kumple tak robią z RP do lola a grali na west tak musieli wykorzystywać kody :)

Opublikowano

Jak ci mają naliczyć na minus skoro kartę kupujesz anonimowo? a co do resztek możesz je zsumować na mypaysafecard, tak jest najwygodniej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mogą naliczyć na minus bo jak masz konto to musisz podać prawdziwe konto, jak coś można zamknąć bo BFP4FGamer doradził mi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...