Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna, pojdzie ? [...]

Dynamic1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Chcialem sie dowiedziec, czy na karcie graficznej -- Gigabyte GeForce GT 640 2GB DDR3 -- pojda mi terazniejsze gry typu Battlefield 3, Fifa 13 itp.

Chcialbym jeszcze poznac plusy i minusy tej karty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Fifa 13 tak, ale każda bardziej wymagająca gra nie ma szans na tym układzie.

Lepszym wyborem w tym przedziale cenowym będzie GTX650 (za niewielką dopłatą) albo // za drogo jednak Radeon 7750 (jeśli ma dwurdzeniowy CPU).

Opublikowano

Ogólnie ta GPU to mało wydajny kotlet. W tej cenie lepiej wziąć 7750 lub najtańszego 7770. Podaj jeszcze jaki procesor.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Najważniejsze podaj jaki masz zasilacz, co do tematu to polecam Radka 7770 od gigabyte. Ciche chłodzenie, niskie temperatury, dobra wydajność.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

podaj nazwę i model zasilacza (up bo by napisał tylko ile ma np. 350 w)płytę główną czy ma pci-express bo może mieć stare wejście ale wnioskując po procku to masz pci-e

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Na high?

Kurwa mać krew mnie zalewa jak widzę takie posty....

W jakiej rozdzielczości? 1024x720?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Na high?

Kurwa mać krew mnie zalewa jak widzę takie posty....

W jakiej rozdzielczości? 1024x720?

Z takimi ludźmi się nie dogadasz, na niejednym forum powstają tematy, gdzie ludzie twierdzą, że Crysis 3 albo BF3 chodzą na Ultra przy GT630/40 xD

Skoro działa Ci teraz na High, to wymiana nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...