Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak zarobic na kontraktu?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam taka sytuację że mam 4 zawodników bez kontraktu i 500golda jak mam zarobić na kontrakty? Bo meczów nie mogę grać bo nie mam kim

Opublikowano

Fifa 13? Mógłbym ci dać z 2k (o ile mam). Taki prezent od Savesa. :) Wiem jak to nie mieć kontraktów, i z chęcią ci pomogę. O ile jesteś zainteresowany. :P

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Fifa 13? Mógłbym ci dać z 2k (o ile mam). Taki prezent od Savesa. :) Wiem jak to nie mieć kontraktów, i z chęcią ci pomogę. O ile jesteś zainteresowany. :P

Oczywiście z wielką chęcią. Jak byś dał to był bym bardzo wdzieczny. Mój nick to TheeBaggio, a nazwa drużyny to TheeBaggio PL. Powinienem miec wystawionego jakiegoś zawodnika, a jak juz sie skończyła aukcja to wystawie jutro rano(o 7 powinien byc). Z gory dzięki

Opublikowano

Wysłałem ci zaproszenie, jak będziesz, to akceptuj. :) Tak się składa że mam 1,6k. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Wysłałem ci zaproszenie, jak będziesz, to akceptuj. :) Tak się składa że mam 1,6k. :)

Jutro zaakceptuje xD A znasz jakas strone internetowa, na ktorej można oglądać swój skład itp?

Opublikowano

Dzięki, mam jeszcze jedno pytanie. Czy zlotemu zawodnikowi muszę dac zloty kontrakt? Bo jak daje brązowy to sie chyba po 1 meczu kończy.

Jak dasz złoty to na dłużej starcza. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...