Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najszybszy sposob na seta 4(prot) i miecz 5/2(sharp 5 i fire 2)

KAPIPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Dziś zaprezentuje Wam sposób na szybkie zdobycie seta prot 4 oraz miecza 5/2 lub 5/2/3

Więc zaczynamy od miecza będzie nam potrzebny enchant 1 lub 2 1 bez biblioteczek a do 2 enchantu potrzebujemy tyle bibliotek żeby mieć enchant 30lv więc expimy na spawnerach lub na stone zależy od serwera

do 30 lv enchantujemy miecze żeby nam wszedł sharpness i fire aspect (może być też looting) potem zbieramy książki żeby je enchantowac na 1 lv zbieramy sharpy i proty (jak ktoś gra z gildią można zrobić osobny miecz do knockania) potem lączymy książki i jak nam wejdzie sharpness 3 na miecz to lączymy z książkami sharpness 3 jak już mamy miecz 4/2 lub 4/2/3 to dodajemy książkę sharpness 4 i już mamy nasz miecz 5/2 lub 5/2/3.

To teraz lecimy z protką (to będzie łątwiejsze)

gdy najpierw robiliśmy miecz to mamy książki prot 1 ale zawsze można dalej enchantowac .

Znów łączymy w kowadle do prot 4 i mamy tylko potem złączyć z klatą , hełmem , spodniami lub butami

Wiem że na to potrzeba dużo lv ale lepiej byc 60-70 lv na - niż czasami 120+

Opublikowano

N

J

E

R

O

Z

L

U

M

J

E

M

Ten poradnik jest tak chaotycznie napisany, ze ja nie moge. Znam ten sposob, aczkolwiek nowe osoby moga nie ogarnac tego co tu mapisales. Mogles dodac ze trzeba miec duzo lvl, popraw wszystko i bedzoe ok ;)

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Up raporcik za spam. Słaby poradnik, chaotycznie napisany przez co ciężko go zrozumieć. Poza tym już było.

Znawca
Opublikowano

Można opisać to szybciej:

Zbieramy kilka ksiązek prot1. Łączymy w kowadle prot1 z prot1 na prot2 potem prot2 z prot2 na prot3 itd..

Wydaje mi się że napisałem to samo prościej.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie koniecznie...

Słabo napisany poradnik a o estetycze, już nie warto mówić.

Powiem Jedno Kolory zryły mi głowę!

A sposób każdy nawet bez przeczytania tego tematu mógłby dojść do tego szybciej!

Opublikowano

Ciężko ogarnąć ten poradnik, można prościej gdyż wszystko zależy od serwera, nie jest to najszybszy sposób ale możemy go określić jako jeden ze sposobów szybszego zrobienia.

Z mojej strony to tylko tyle, link poniżej i tak jak napisałem powyżej, wszystko zależy od serwera na tym akurat zajmuje to około 10minut

https://www.youtube.com/watch?v=duZcCXIdKBw

Opublikowano

Chaos panuje.

Ja bym usunęła wszystkie posty z tego tematu i zamknęła.

Komuś na pewno się zda, leci +'ik :)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...