Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ruski Serwer - Brak Caitlyn

Kasumi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeniosłem sie na ruski serwer gdy transfer był darmowy, nie przeniosłem sie z powodu skórki i bohaterów, bo ich juz miałem wiec..miałem swoje powody, ale przejde do sedna sprawy, otóz dostałem bana na tydzien za afk podczas meczu - trudno sie mówi, dzisiaj wchodze gram normala i chce wybrac Cait, patrze, nie mam jej na liście.... moja reakcja: WTF?! wyszedlem z looby patrze na liste bohaterów, cait jest szara... Cait kupiłem na nordicu razem ze skórka Police.. więc jakim prawem mogła zniknąć ? Mam pisać do supportu ? poczekac kilka dni ? moze jakis bug ? jak tak to do angielskiego czy do ruskiego?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Serwer ruski niedawno wystartował. Napisz do supportu może ci pomogą. Bug... pewnie w grze ale nic o tym nie wiem

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Sprawdź listę zakupów, jeżeli kupowałeś to powinna być i skórka i champ. Jeżeli nie ma to ... nic nie poradzisz. Jedynym wyjściem jest zrobienie ss'a i wysłanie do nich. Jeżeli zobaczą że nie masz champa i nie zwróciłeś to odzyskasz.

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...