Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ustawić range na miesiąc pluginem essentials

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj ubiegł mnie kolega :P. Essentials nie jest dobrą modyfikacją serwerową, Polecam ci zainstalowanie PermissionsEx, oraz AzRank.

Po wgraniu na serwer, i restarcie możesz wpisać /setrank GRACZ RANGA CZAS gdzie czas podajesz zgodnie z ta tabelka:
d= dzien

s=sekundy

m=minuty

mo=miesiące

y=lata

czyli piszesz np. /setrank MichaXXD administrator 30s

Da ci to uprawnienia administratora na okres 30 sekund.

Mam nadzieje że pomogłem ;)

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Opublikowano

A mnie chce się płakać trzeba samemu poszukać i poczytać na temat, a nie dajcie mi plugin i gotowe..

Lol a czy ja chcę gotowy plugin? Pytałem jak to zrobić bo nie wiedziałem... czytaj ze zrozumieniem

A tak swoją drogą czy jest jakiś inny? Bo jak wgrywam ten na serwer to go nie wykrywa i jest napisane, że kompatybilny z 1.2.5

Opublikowano

Jeśli wgrywasz stary plugin no to nie dziwne, gdyż każdy chyba wie, że np. Jak śrubokręt krzyżak nie wchodzi do śrubki z linią to uzasadnione.
jeśli bierzesz plugin na wersję 1.2.5 to na co się głupio pytasz. Brak mózgu nie zwalnia od myślenia -.-. Ściągnij plugin z głównej strony bukkita.
UWAGA!
Dla wszystkich posterów. Jeśli napisze jeszcze raz głupie pytanie nie pomagajcie mu już bo mi np. nie chce się tłumaczyć podstaw.
np. jak ktoś chce się nauczyć pierwiastków a nie umie dodawania :P.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Opublikowano

Polecam plugin azrank :D

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...