Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer League of Legends

Serwer LoL  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      12
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar stworzyć serwer PvP z areną do walk drużynowych podobną do summoner's rift z gry LoL. Mam kilka pytań dotyczących tworzenia serwera

1. Jaki hosting był by najlepszy (Jak najwięcej RAM za jak najniższą cenę i jak najmniej lagów) ?

2. Ile slotów (chciałem 20 ale na takie serwery ludzie już chyba wgl nie patrzą) ?

3. Jaki plugin do walk drużynowych będzie najlepszy? Najlepiej żeby były klasy postaci + przejmowanie flag (myślałem o Battle Night)

4. Jak nazywa się plugin na nowe enchanty? Przykładowo po uderzeniu gracza dostaje on spowolnienie na 2 sec. (Widziałem taki na pewnym serwerze ale nie mam pewności czy nie był autorski)

5. Czy zagrał byś na min? (Odpowiedzi w ankiecie)

Opublikowano

Pomysl swietny, ale jest juz League Of Minecraft. :P

Tak czy inaczej jesli dobrze bys to wykonal, to czemu nie. ;)

Tylko +40 slotow, zeby to w ogole mialo jakis sens...

Opublikowano

Pomysl swietny, ale jest juz League Of Minecraft. :P

Tak czy inaczej jesli dobrze bys to wykonal, to czemu nie. ;)

Tylko +40 slotow, zeby to w ogole mialo jakis sens...

Tak tylko LoM jest płatny (5zl z chyba) a mój serwer będzie darmowy, płatny będzie tylko VIP

Opublikowano

Nie wystarczy wam już sam League of Legends? Gdyby ktoś zrobił to w MC, to zamiast Moja Potęga, ta gra mogła by się nazywać Moje Bezżycie.

Sam LoL uzależnia, a gdyby do kwadratów miało się to przedostać to totalna masakra.
także proszę cie, nie próbuj tego bo po pierwsze serwer szybko upadnie z powodu braku środków na jego utrzymanie, a po drugie to był by kompletny idiotyzm
"nawalać" się mieczem kupionym w sklepiku aby zdechnąć i nawalać się od nowa. W LoLu ma to jakiś sęs, ale żadnych szans na taki projekt w MineCraft nie widzę.
(MineCraft w przetłumaczeniu to Moja Potęga).

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Opublikowano

Zastanawiam się czy pomysł nie jest kradziony, otóż mój kolega ze szkoły zakupił plugin za ponad 400zł na LOL'a w Minecraft i ma on powstać za jakiś miesiąc

Co do pomysłu ok lecz tyle slotów to za mało :)

Opublikowano

Zastanawiam się czy pomysł nie jest kradziony, otóż mój kolega ze szkoły zakupił plugin za ponad 400zł na LOL'a w Minecraft i ma on powstać za jakiś miesiąc

Co do pomysłu ok lecz tyle slotów to za mało :)

Pomysł nie jest kradziony, "podsunął" mi go filmik na yt z mapą summoner's rift

Nowicjusz
Opublikowano

Mogę udostępnić serwer VIP z craftshell.pl 6 gb ramu - ok 150-200 slotów nie płacisz nic ale całość zysków z item shopu pobieram ja sam.

Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na PW

Opublikowano

nie wiem po co wam 100 slotow powiesz mi TenSlyOdLajka?Na poczatek daj 30 - 40 slotow aby zobaczyc ile osob bedzie gralo i jak bedzie full serwer to dopiero zwieksz sloty dla mnie to jest wyrzucanie pieniedzy w bloto

Opublikowano

Hehe dobrze że Darmowy,i z chęcią pogram. Napisz jak wystartuje ^^ albo jak coś mogę pomuc w Budowlance bo lubie.

mhmm...?

co jest

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł, tym bardziej, że w przeciwieństwie do League of Minecraft prawdziwego darmowy. ;-)
Rób, twórz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...