Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Potrzeba mi nazwa kilku pluginów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Potrzeba mi plugin na

Latające statki

oraz

plugin na armaty

i jeśli znacie to jeszcze

plugin na sklepy

Za POMOCNE Odpowiedzi

Będzie ++

Plugin na armaty to:

Cannons

plugin na sklep to:

Essentials

ChestShop

Latające statki były lecz są na wersję 1.6 beta, a po za tym są bardzo obciążające.

Opublikowano

Na statki to chyba FlySheps

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

Plugin na armaty to:

Cannons

plugin na sklep to:

Essentials

ChestShop

Latające statki były lecz są na wersję 1.6 beta, a po za tym są bardzo obciążające.

Moze byc i obciazajacy ale myslisz ze lepszy moglby byc na latajace dyany i poprostu napisac go na to zeby wygladal jak lodka tylko ktory jest bardziej obciazajacy ???

Opublikowano

Moze byc i obciazajacy ale myslisz ze lepszy moglby byc na latajace dyany i poprostu napisac go na to zeby wygladal jak lodka tylko ktory jest bardziej obciazajacy ???

Pluginy obciążające serwer'y są do kitu ;] jeżeli masz serwer 4gb ileś slotów 40+ pluginów kilka map to będziesz miał lagi, Dało by radę napisać coś takiego ;] ale nie polecam zamiast tych latających statków polecam "Magic Carpet" latający dywan. Lub zainstalować modyfikację do silnika która dodaje coś takiego ta modyfikacja to chyba ships nie pamiętam już. Jeżeli zainstalujesz mod na serwer gracze też go muszą zainstalować.

Na statki to chyba FlySheps

chyba FlyShips

Opublikowano

Pluginy obciążające serwer'y są do kitu ;] jeżeli masz serwer 4gb ileś slotów 40+ pluginów kilka map to będziesz miał lagi, Dało by radę napisać coś takiego ;] ale nie polecam zamiast tych latających statków polecam "Magic Carpet" latający dywan. Lub zainstalować modyfikację do silnika która dodaje coś takiego ta modyfikacja to chyba ships nie pamiętam już. Jeżeli zainstalujesz mod na serwer gracze też go muszą zainstalować.

Server 20 slotow

2GB Ram na csrv

Zanczy ja moge pobrac plugin na latajace dywane i napisac go na wyglad lodki

Ale nie wiem czy to sie oplaca bo moze jest taki plugin ale polecasz ten na

Latajace dywany Magic Carpet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...