Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okulary.

Saves

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko drodzy użytkownicy, znacie jakieś fajne okulary do 50zł przeciwsłoneczne? W sensie typu Blocx.

b5332a1ff22900bae98b4c2ff6831def.jpg

PS: Hejterzy typu 'jebać ciebie i twój słeg', tylko tyle powiem. 'Ty masz SWAG, ja mam prawdziwy Styl'.

Więc, jak macie to podsyłajcie. Bo Blocxy już mi się znudziły ;D

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Za 50 zł dobrych i ładnie wyglądających okularów nie KUPISZ.

Ew. poszukaj na allegro podróbki Ray Ban'ów.

Opublikowano

Za 50 zł dobrych i ładnie wyglądających okularów nie KUPISZ.

Ew. poszukaj na allegro podróbki Ray Ban'ów.

Nie chcę RayBanów. Max 100zł jednak. ;)

Wypatrzyłem sobie Aviatory, opłaca się je kupować? Podacie jakiś fajny model? :P Cena już max 400 stówki. ;) (Tak, jestem bananem).

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie lepiej po prostu iść na targ, i kupić jakieś fajne za 2 dyszki?

//Twój orginalny styl? Ile razy ja taki widziałem ;_;

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Takie fajne, ale dla dziewczyny a nie dla chłopaka... Polecam czarne z filtrami ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Najfajniejsze okulary można znaleźć nawet (i najczęściej) w najbardziej randomowych miejscach. Mam duże ilości okularów przeciwsłonecznych i niecodziennych oprawek do szkieł korekcyjnych, które znalazłam zupełnie przypadkiem. Polecam przekopać internet (są sklepy oferujące jedynie okulary, dość ciekawe) oraz pochodzić po niepozornych sklepach. Nie potrafię polecić modelu danej firmy, bo nigdy mi nie zależało na tym, by mieć akurat przykładowo aviatory raybanki. Moim zdaniem to żaden styl, tylko pójście na łatwiznę. Wolę kupić okulary o podobnym wyglądzie i niekoniecznie obnosić się znaczkiem.

#don't care

Opublikowano

Najfajniejsze okulary można znaleźć nawet (i najczęściej) w najbardziej randomowych miejscach. Mam duże ilości okularów przeciwsłonecznych i niecodziennych oprawek do szkieł korekcyjnych, które znalazłam zupełnie przypadkiem. Polecam przekopać internet (są sklepy oferujące jedynie okulary, dość ciekawe) oraz pochodzić po niepozornych sklepach. Nie potrafię polecić modelu danej firmy, bo nigdy mi nie zależało na tym, by mieć akurat przykładowo aviatory raybanki. Moim zdaniem to żaden styl, tylko pójście na łatwiznę. Wolę kupić okulary o podobnym wyglądzie i niekoniecznie obnosić się znaczkiem.

Nie miałem na myśli Aviatorów akurat od Ray`a, tylko że zwykłe aviatory.

Przy okazji F5. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...