Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] IsanoS.pl

IsanoS.pl

242 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 za/przeciw

• Za
      83
    • Przeciw
      159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start serwera dopiero za 21dni?

Do tej pory wyjdzie kilka lepszych serwerow.

Poki co neutral,wszystko to widzialem an innych serwerach.

Szalu nie ma,dupy nie urywa

'dupy nie urywa' i nie urywał wcześniej , rzeczy juz tak oklepane wszędzie ze pewnie gdzieś jest gotowiec z takimi... i wy jeszcze chcecie 21 dni na dopracowanie ? Lekko to jest śmieszne , w broni 50 sr ? i 30 luda ? czyli mozna powiedziec 80 sr i 30 um ... równo ? mi sie nie wydaje, w zbrojce też dziwne ze śr i um (do zmiany? tego nie zrozumialem chodzi ze od +0 do +9 dochodzi wartosc bonusów czy w bonach jest ? bo jak tak to kijowo bo nie mozna 2x hp wtedy zrobic)

Metin NIezniszczalny ? od razu wyobraził mi sie stalowy metin :* przekonamy sie jaka byla wizja autora

Otworzcie bete dla znalezienia bugów , tyle ode mnie zagram na tak średnio w ci*ke na 60% bo 'dupy nie urywa'

Opublikowano

@up rekrutacja na bete to najgorsza rzecz o jakiej mozna słyszeć
40 wybranych osób nie odkryje wszystkich bugów , lepiej zaprosić wszystkich ciekawych tego serwera a tych 40 i tak mimo to wbije ... nawet jezeli wbije 60 osób (łącznie) to na 100% znajdą wiecej błędów niż tylko ta 40.
(liczba 40 jest przypadkowa)
Proponuje Open Beta zrobić :>
> Tak wiem robie spam

Opublikowano

a mnie się podoba prostota serwera czyli to że nie ma milion różnych broni i zbrojek z painta. Napewno zagram :)

Opublikowano

Prezentacja ciekawa, podoba mi się, że nie ma wszystkiego aż tak dużo, zagram i mam nadzieję, że serwer długo postoi :)

yLrWtP3.png

Opublikowano

Prezentacja bardzo dobra ! ;p oraz nie bedzie na serwerze problemow ze z jakiej zbroi zrobiles swoja ... bo bedzie dosc malo itemow ;] i to jest dobre xD

pozdrowienia dla Teamu ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...