Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój komp..

ChadesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Najpierw przedstawię wam mój komputer :

Microsoft Windows XP Professional Wersja 2002 Dodatek Service Pack 3

Genuine Intel® CPU 2140 @ 1.60 GHz 1.60 GHz

2,00 GB RAM

Karta NVIDIA GeForce 9600 GT

I otóż tutaj niecodzienne pytanko.

Wiem , że mój PC nie jest Pro maszyną , ale co musiałbym wymienić/kupić aby poszedł mi Battlefield 3 na średnich wymaganiach i mniej więcej ile by mnie to kosztowało ;)

Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Pewnie nowy zasilacz ok. 140zł, nowa karta graficzna ok. 400zł lub ok. 150zł jeśli używana, nowa płyta główna ok. 150zł lub szukac jakiegoś procesora na 775, 2GB ramu ok. 50zł i nowy procesor ok. 200zł

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

ok. 500-600zl na plyte, proc i ram (cos z g2020, 4gb i oparte na h61), 150zl na zasilacz (np. chiefteca gps) i grafika (albo HD4870 za ok. 200zl albo HD7770 za ok. 400zl). Stary sprzet mozesz puscic na allegro na czesci, do 300 - 400zl powinienes dostac za wszystko (gorna granica).

Opublikowano

WItam CHciałbym sie dowiedziec za ile mogę sprzedać swoj sprzęt ;d;d

CPU AMD ATHLON 64x2 Dual core procesor 4200+, 2x 2200Mhz

Ram-2G DDR2-400MHZ (MAX 4G)

Karta graficzna Asus Radeon hd4850 512Mb,256Bit

Zasilacz Markowy Fortron 400W

Obudowa-na przodzie pokazuje Ile ma Stopni C Proce. Obrotów . i ile Komp Chodzi ;d ,2-Wiatraczki wbudowane

Nagrywarke DVD

Gry w które gram to fifa 13 i WOT

Proszę o odp ponieważ. muszę wiedzieć ile kasy muszę dozbierac, aby kupić jakiegoś PC mocnego do Gier za ok-1Tys

Opublikowano

WItam CHciałbym sie dowiedziec za ile mogę sprzedać swoj sprzęt ;d;d

CPU AMD ATHLON 64x2 Dual core procesor 4200+, 2x 2200Mhz

Ram-2G DDR2-400MHZ (MAX 4G)

Karta graficzna Asus Radeon hd4850 512Mb,256Bit

Zasilacz Markowy Fortron 400W

Obudowa-na przodzie pokazuje Ile ma Stopni C Proce. Obrotów . i ile Komp Chodzi ;d ,2-Wiatraczki wbudowane

Nagrywarke DVD

Gry w które gram to fifa 13 i WOT

Proszę o odp ponieważ. muszę wiedzieć ile kasy muszę dozbierac, aby kupić jakiegoś PC mocnego do Gier za ok-1Tys

Nie rozumiem, przecież możesz zostawić tego Fortrona, nagrywarkę i prawdopodobnie HDD. 4850 lepiej też niech zostanie, bo za 1000zł nic lepszego nie wyrwiesz.

Poza tym mocna maszyna do gier za tysiaka ? Minimum 2 wyłóż, aby nacieszyć się i5 i 7850 ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...