Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam serwer wojny gildi, tylko ze niestety to jest standardowy serwer wojny gildi chce dodac cos do mojego serwera co moglo by poprawic rozgrywke ale nie ma pomyslow, wiec sie pytam was czy macie jakies fajne w miare originalne pomysly.

PS! Za fajne pomysly daje like

Tutaj macie moja liste pluginow:

WorldGuard

Worldedit

WorldBorder

Vault

TabDeco (Chyba usune)

Skript

RLB (RandomLocationButton)

NoCheatPlus

KupVIP (Automatyczny itemshop)

HideStream

HealthBar

FactionsPlus

Factions

EssentialsSpawn

GroupManager

EssentialsChat

Essentials

Combat Tag

ClearØag

CleanUP

AZ-Rank

AutoMessage

Authme

Opublikowano

Simple Spleef, Survivial Games, Paintball War Edition.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Simple Spleef, Survivial Games, Paintball War Edition.

@up po co spleef skoro to gildie a nie FB?

SG oraz paintball takze nie polecam bo gracze skupia sie tylko na tych rozgrywkach, po czym sie im znudzi i juz nie wejda wiecej na serwer(ja bym tak zrobil :P).

Ogolnie od siebie:

Serw ile slotow? Jesli 20 to nie rob wojen tylko jakis FB i uzyj pluginow takich jak kolega z cytatu podal,

A jesli serwer bedzie mial okolo 50 slot to usun health bara(Blugin do du**, A dodawac, to nie dodawaj prawie nic bo juz jest dobrze, no chyba ze chcesz cos na sile to takze graczom sie odechce grac(za duza ilosc nie potrzebnych pluginow psuje rozgrywke, tak jak u sheichta, jakies magiczne rozdzki z blaze roda itp.).

jedyne pluginy jakie powinienes wgrac to Jobs i McMmo.

To tyle, licze na plusa :)

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Opublikowano

Zrób coś jak PaintBall że gracz może przystąpić do pojedynku, są drużyny losowe, rundy trwają 3 minuty itp. I zrób całkiem inny typ serwera to przyciągnie graczy im projekt będzie kreatywniejszy ;D Pozdrawiam

Opublikowano

Zrób coś jak PaintBall że gracz może przystąpić do pojedynku, są drużyny losowe, rundy trwają 3 minuty itp. I zrób całkiem inny typ serwera to przyciągnie graczy im projekt będzie kreatywniejszy ;D Pozdrawiam

Innego typu nie zrobie bo tak serwer powstal i tak bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...