Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 1000zł w jeden miesiąc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Jak zarobić około 1000zł w jeden miesiąc - wakacje? Potrzebuję kasy na wyjazd :D Gdzie polecacie mi iść do pracy?

I jak bedziecie pisać gdzie mogę iść to napiszcie ile mogę około w miesiąc zarobić w tej pracy :) Mieszkam w mieście :P

Mam 18lat :)

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Idź gdzieś na sezon teraz jest ciepło i potrzebują kogoś do pracy, lub ulotki rozdawaj ale ulotkami 1k nie zdobędziesz, max 500-700zł.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Chłopie, nigdzie legalnie nie zarobisz w miesiąc ponad 500zł.

Jak już tak chcesz zarobić tą kasę to możesz zgłosić się na budowę do pomocy, ale to już chyba niezbyt legalne.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Myj auta na parkingach, jesli znajdziesz dobry parking to z kolega dziennie mozecie wyciagnac po pare stowek. Ja swoich czasow zarabialem na myciu po 200 zl to minimum na glowe

@UP co za roznica czy pracuje legalnie czy nie? No fakt, nie placi sie w tedy podatkow na kraj zlodziei

Opublikowano

Teraz ciężko o tysiaka.

Na produkcji za miesiąc możesz wyciągnąć tyle(8h), poszukaj też sezonowych prac, zbieranie jakich owoców czy coś, chociaż wątpię żebyś wyciągnął aż tyle.

Szkoda że nie zabrałeś się do tego trochę wcześniej, tak byś miał 2 miesiące to spokojnie byś uzbierał.

Ulotki też się opłacą, ale zarobisz może z 5stówek bo to stanie po kilka godzin tylko.

58815786.jpg

Opublikowano

Teraz ciężko o tysiaka.

Na produkcji za miesiąc możesz wyciągnąć tyle(8h), poszukaj też sezonowych prac, zbieranie jakich owoców czy coś, chociaż wątpię żebyś wyciągnął aż tyle.

Szkoda że nie zabrałeś się do tego trochę wcześniej, tak byś miał 2 miesiące to spokojnie byś uzbierał.

Ulotki też się opłacą, ale zarobisz może z 5stówek bo to stanie po kilka godzin tylko.

Ciężko w chuj, nikt nie ma tej średniej krajowej, nielegalnie musi pracować [patrz dół]

Dilerka. Polecam, jeśli potrzebujesz hajsu na gwałt*.

*natychmiast. ;)

Grubo, zjedz skręta.

@top

Gówno ci da ta budowlanka bo gówniarza nie wezmą.

Leć za kasę do biedronki, powinni cię przyjąć.

Lub idź na nockę układać towar.

Opublikowano

@Up

W miesiąc na pewno wymyśli od groma tekstów pierwszorzędnych.

Sprzedaj nerkę, 1000 zł gwarantowane :D

@

Porozglądaj się po okolicy, popytaj znajomych o robotę, jak będzie trzeba pobiegaj po rodzinie w wolnej chwili, każda złotówka to bliżej do 1000 :D

Gdybyś miał okazję wyjechać do Holandii na owoce to spokojnie byś uzbierał, albo gdzieś za granicę, ale to musisz się wcześniej ugadywać.

Opublikowano

Chłopie, nigdzie legalnie nie zarobisz w miesiąc ponad 500zł.

Jak już tak chcesz zarobić tą kasę to możesz zgłosić się na budowę do pomocy, ale to już chyba niezbyt legalne.

Myj auta na parkingach, jesli znajdziesz dobry parking to z kolega dziennie mozecie wyciagnac po pare stowek. Ja swoich czasow zarabialem na myciu po 200 zl to minimum na glowe

@UP co za roznica czy pracuje legalnie czy nie? No fakt, nie placi sie w tedy podatkow na kraj zlodziei

Pojebało?

Zaraz zostanę wyśmiany ale szczerze to możesz spróbować w Mcdonaldzie. Bierzesz pół etatu codziennie i dostaniesz na rękę 1300zł :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Jak dorosły,to idź do kina sprzedawać żarcie. Może nie tysiaka wyciągniesz,ale dobre to coś.

Opublikowano

Masz myjke cisnieniowa w domu? Chodzisz z nia po sasiadach i oferujesz im ekspresowe umycie zasyfionego plotu, pokrytej mchem lawki itp. Musza miec tylko kurek z woda na podworku. Kosisz do 30 40 zl za wizyte ktora zajmie ci moze 15,30 minut. Jak sie w to wkopiesz i poswiecisz pol dnia to w tydzien wyciagniesz z 700 zl nawet (10 domow czyli ok. 2,5 czy 3 godziny i z kazdego 20 zl to 200 zl!)

No nie, nie 3 tylko 4 godziny. Ostatecznie 5.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...