Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto sprzedać KV-1S i kupić IS?

MiroAlabangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak zapewne się domyślacie jede tylko jednym czołgiem czyli Kv-1s , wy powiecie że to głupota a ja że to trudniejsze wbijanie X tiera. Ale do rzeczy , gdy bym teraz sprzedał Kv-1s bym mógł zakupić od razu Is , czy to się opłaca?

post-856161-0-50924800-1368629072_thumb.jpgpost-856161-0-37277800-1368629079_thumb.jpgpost-856161-0-59893300-1368629065_thumb.jpg

Opublikowano

Ja moim is zawsze wychodziłem na + ;), ale na wszelki wypadek nazbieraj sobie jeszcze na kv-1.

Czyli co? Wymieniać czy nie...?

Opublikowano

Wyszkól sobie załogę,tzn. skille i dopiero kupuj :) a jak kupisz to przeszkól załogę na IS

Niech zostawi KV-1S jeżeli go ogarnia i przyzwoicie na nim zarabia bo na stockowym IS-1 bd na - a jeśli nie to niech kupi KV-1 i dozbiera kasy na IS-1 i nie sprzedaje obydwóch czołgów gdyż KV-1 będzię jego moneymaker'em a KV-1S jest brany na kompanie.

Sig.png

Opublikowano

Zostaw sobie kw-1S, odpocznij sobie troche od tej linii, zacznij isc w TD amerykanskie, dobij T49, wielki fun z gry i swietne zarobki
kw-1s bedziesz mial na kompanie
i przyjemny w grze

@down

>Sport

>Sport

>Sport
GOD KURWA DAMMIT
TO NIE JEST SPORT
S JEST SKRÓTEM OD STALINA ;_:

Opanuj qrwa ta agresje, wali mnie to jak sie to nazywa. Ja prld. KAZDY nazywa go sportem a nie jakims rypanym komuchem, stalinem. Wiekszosc wie ze S jest od stalina ale uspokoj juz sie z tymi nazwami, pewnie tak samo bys sie spinal gdyby ktos napisal czy kupic T-34 - amerykanskiego prem tanka? Bo pauza dodana a jej byc nie powinno?

*Myślnik
Hyhy
I tak, spinałbym się
Tępić tępotę

shoob.png

Opublikowano

Zostaw sporta, i lepiej odkup KV bo potem zbankrutujesz, nie masz żadnych czołgów... Co ci się tak śpieszy z tym wbijaniem czołgów? Powoli, powoli i jeszcze raz powoli :P

Opublikowano

Zostaw sobie kw-1S, odpocznij sobie troche od tej linii, zacznij isc w TD amerykanskie, dobij T49, wielki fun z gry i swietne zarobki

i przyjemny w grze

@down

>Sport

>Sport

>Sport

GOD KURWA DAMMIT

TO NIE JEST SPORT

Ale ludzie nazwali sobie go sportem, co nie? :P

Opublikowano

i przyjemny w grze

@down

>Sport

>Sport

>Sport

GOD KURWA DAMMIT

TO NIE JEST SPORT

Opanuj qrwa ta agresje, wali mnie to jak sie to nazywa. Ja prld. KAZDY nazywa go sportem a nie jakims rypanym komuchem, stalinem. Wiekszosc wie ze S jest od stalina ale uspokoj juz sie z tymi nazwami, pewnie tak samo bys sie spinal gdyby ktos napisal czy kupic T-34 - amerykanskiego prem tanka? Bo pauza dodana a jej byc nie powinno?
Opublikowano

powiem tak ja M6 (6tier USA) zostawilem na kompanie potem gdy kupilem t29 wyexpilem do t32 to sprzedalem t29 bo po co mi on i chyba z kazdymi czolgami tak bede robil

Opublikowano

OK koleś zrób tak:

-kup KV-1

-idź w amerykańskie TD(T49)

-zostaw KV-1S

-po zakupie KV-1 kup sobie IS

-potem kv-1s zrób na elitarny odblokowywując wszystkie następne czołgi i moduły w kv-1s

Enjoy

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

OK koleś zrób tak:

-kup KV-1

-zostaw KV-1S

-potem kv-1s zrób na elitarny odblokowywując wszystkie następne czołgi i moduły w kv-1s

Enjoy

OK koleś zrób tak:

-kup KV-1

-zostaw KV-1S

Enjoy

Ok , dzięki za rade... A jak widać na zdjęciu w kv-1s został mi tylko jeden czołg do odblokowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...