Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] czy czekac.

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Napisalem ticket o tym ze mi ukradli nx to GM napisal mi to:

Hello and thank you for contacting the Customer Service,

i will forward your ticket, please dont reply to this ticket till you get
a new messege here, otherwise the ticket fall back in the global Qeue.
Just wait please.
Mam rozumiec ze mam cierpliwie czekac? Tak to by mi sie nie spieszylo tylko ze sa permy i chcialbym cos sobie kupic. Pisal ktos juz ticket'a o kradziez nx? jak dlugo to trwalo?
Opublikowano

Jakieś dowody tam umieściłeś?

jak nie to Ci wytłumaczą co to są nx i jak je pozyskać i żebyś uważał następnym razem z ochroną własnego konta

Tak, masz cierpliwie czekać. Tylko nawet nie wiem na co.

Opublikowano

Jakieś dowody tam umieściłeś?

jak nie to Ci wytłumaczą co to są nx i jak je pozyskać i żebyś uważał następnym razem z ochroną własnego konta

Tak, masz cierpliwie czekać. Tylko nawet nie wiem na co.

dalem screeny z transactions logs czy jakos tak, ze koles kupil pelno rzeczy do innej gry "maplestory", napisalem ze nigdy nie gralem w ta gre i dalem swoje IP

Opublikowano

Wątpie aby cokolwiek zrobili bo oni na tym tylko stracą możliwe, że z drugiego laptopa wbiłeś i kupiłeś sobie coś w maple story czy coś :D

oni na tym nic nie traca, wysylaja nx tak jak np w evencie to nic nie kosztuje, ciezko zeby logowac sie na kompa z PC w Polsce, a 5 godzin pozniej z innego kompa w innym kraju .... dlatego tez podalem swoje IP i napisalem ze wtedy to nie ja sie logowalem

Opublikowano

oni na tym nic nie traca, wysylaja nx tak jak np w evencie to nic nie kosztuje, ciezko zeby logowac sie na kompa z PC w Polsce, a 5 godzin pozniej z innego kompa w innym kraju .... dlatego tez podalem swoje IP i napisalem ze wtedy to nie ja sie logowalem

Napisza Ci ze niepotrzebnie podawales osobom nie upowarznionym haslo iTp

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...