Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Problem z łączeniem w MW3.

.freaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem to łączenie się ze usługami online MW3. Mianowicie, wchodzę do gry i tam macie Graj. No to naciskam i "Łączenie z usługami online..." i tak cały czas i po 1 minucie pokazuje że serwery są niedostępne, a na stronie steam'a są dostępne. Nie wiem o co chodzi. Instalowałem od nowa, instalowałem z neta, sprawdzałem zgodność plików. Oryginalna wersja gry STEAM. DirectX najnowszy, sterowniki GPU też. Pomocy. Na dole moje specyfikacje.

CPU: Intel Core 2 Duo E7300

RAM: 3 GB DDR2

GPU: AMD Radeon HD 4670

MOTHERBOARD: ASUS P5B

SYSTEM: Windows 7 Ultimate PL 32-bit

INTERNET: UPC 120 MB/s - modem Thomson TWG870UG

2rzw9iv.png

" Waiting for summer "

Opublikowano

Mam tak czasami na PS3. dla mnie dzialalo reset konsoli i poczekac z 10 min. Sproboj zresetowac PC moze podziala :P

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Mialem bana vac na MW2 ale kupilem MW3 I powinno dzialac. Na vac banned mam status BANNED ale to z MW2. Jak wlaczam MW2 to pokazuje mi ze zostalem zbanowany a w MW3 nie po prostu nie chce polaczyc. O co chodzi z Nat? Nawet na tej stronie pisze ze zostalem zbanowany 10 paz 2012 wtedy jak MW2 mi poszlo za haksy. Miesiac temu gralem I ok wiec lol

2rzw9iv.png

" Waiting for summer "

Opublikowano

Valve się wzbogaca banując za nic - zbanowane MW3 Multi. Kur** kolejny raz robią użytkowników w konia i banują im konto. Olewam STEAM bo to gówno!!!! Do zamknięcia.

2rzw9iv.png

" Waiting for summer "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...