Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Elise vs Hecarim

Expeliarmus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakby coś to: Elise szedłbym na topa (czasem mid) a Hecarim na jungle. Kogo polecacie zakupić? Elise grałem parę razy, bo jest w rotacji i gra mi się świetnie (chociaż powoli nudzi), Hecarimem jeszcze nie grałem. Wyrażajcie swoje opinie.
Do gry wchodzi także Talon i Riven. Wypowiadajcie się więc o Hecarimie i Elise i porównujcie ich do Talona i Riven.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Ja polecam Hecarima:

+efektywne ganki
+szybko robi obozy

+sustain

+aoe dmg

+cc

+mocny przez wszystkie fazy gry

+dmg w early

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jesli chcesz jungle to hecarima bierz, jeden z lepszych junglerow, tak jak pisali koledzy na gorze :) Wedlog mnie elis na topie szybko zginiesz, gralem przeciwko niej kilka razy na rankedach i dosc latwo ja zabic, a zwlaszca jak zganguje sie topa. Na mida jest jeszce w miare dobra. Riven jest swietna postacia na topa, ma stuna, ma w miare dobry system ucieczki, i jest dosc wytrzymala. Talon jest swietna postacia na mida. Talon wedlog mnie jest maszyna do zabijania papierowatych postaci. Ma on doskok z ogluszeniem, slowa, potrafi znikac ulti i zwieksza mu speeda na chwile, jedyna wada jst to ze jest papierowaty. Nie bede rozpisywal tak jak na gorze co maja tylko wyraze tak swoje zdanie :)

Opublikowano

Jesli chcesz jungle to hecarima bierz, jeden z lepszych junglerow, tak jak pisali koledzy na gorze :) Wedlog mnie elis na topie szybko zginiesz, gralem przeciwko niej kilka razy na rankedach i dosc latwo ja zabic, a zwlaszca jak zganguje sie topa. Na mida jest jeszce w miare dobra. Riven jest swietna postacia na topa, ma stuna, ma w miare dobry system ucieczki, i jest dosc wytrzymala. Talon jest swietna postacia na mida. Talon wedlog mnie jest maszyna do zabijania papierowatych postaci. Ma on doskok z ogluszeniem, slowa, potrafi znikac ulti i zwieksza mu speeda na chwile, jedyna wada jst to ze jest papierowaty. Nie bede rozpisywal tak jak na gorze co maja tylko wyraze tak swoje zdanie :)

to chyba grałeś na chujową elise, nie bez powodu ma ban ratio ok 50% i jest banowana na wszelkich lcs ;> kontruje ją tylko yorick i kassadin ale tego drugiego na topa nikt nie picknie.

Opublikowano

Wiem o tym ze elise jest zajebiscie mocna, ale malo kto ja ogarnia, zazwyczaj ludzie srednia nia graja i prawie kazda postacia mozesz ja zabic. Zadko kiedy na slabszych rankedach zdaza sie zeby ktos potrafil nia dobzre grac. Tylko juz na tych wyzszych ludzie tak nie lamia. Zazwyczaj ludzie graja poradnikowo, czyli niezaleznie na kogo graja robia taki sam build albo wymienia tylko z 1 itemek i przez to latwo ich zabic. A tak to elis jest mocno puszcza pajaka ktory goni wroga i ma mocne hity, ale zawsze zaminionami mozna sie chowac :) Ma dobrego stuna z duzym zasiegiem, moze latwo uciec,a potem zaatakowacbo potrafi poleciec do gory :) Niedosc ze jest dobra z daleka to moze tez byc pajakiem i siekac z bliska :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...