Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tworzacy sie autoexec

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ostatnio miałem format i tak dalej nom.. zmieniłem sobie wersje csa na starą lepsza jest więcej fps itd, od 2 dni mnie wkurwia jedna rzecz ktora sie ciagle tworzy w cstrike_polish "autoexec" co włacze csa to mi sie odpala server ktorego nie chce ciagle usuwam nic nawet dałem na folder wlasciwosci i odznaczylem tylko dla odczytu nadal sie zaznaczylo, juz kurwa nie wiem, drugie pytanie dlaczego gdy wchodze do gry musze zawsze wpisywac developer 1 bo jest na 0 da sie zrobic zeby byl ciagle na 1 mam synchronizacje wylaczona itd pomozcie !!!! lajki beda

Opublikowano

Odpal ten autoexec, wywal wszystko co w środku i zaznacz go tylko do odczytu.

Co do developera, to odpal config.cfg i dopisz tam developer 1 i zaznacz go tylko do odczytu.

Nie wchodź na jakieś ruskie serwery czy inne tego typu, bo wtedy najczęściej się łapie jakieś syfy właśnie tj. ten autoexec.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

dobra zrobilem jak trzeba all zaraz gre odpale jak bedzie ok dam znacc

edit: jak na razie jest wszystko dobrze tylko nie z developerem ciagle i tak musze ustawiac a synchronizacje w karcie mam off

edit2: no jests oke procz developera ale to przezyje, lajk i lock dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...