Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż zbliżam się powoli moim nukerem do 90-tki (mysro) i nie wiem, czy brać garment czy protector. Prosiłbym o Wasze opinie, dodam ze gram ful int ss-em 90fire/bich 50cold 70light.

@down

ja pisze o mysro, a Ty mi z isro wyjeżdżasz...

@edit

i proszę o podawanie argumentów!

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

isro a mysro to dwie różne sprawy... lepiej, żeby gracze isro w tym temacie nie dawali swoich rad

@down

wiem, że nie pomogłem ale miałem nadzieję powtsrzymać falę postów graczy z isro ;D

Gdybym grał na mysro bym pomógł :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

I jeszcze jedna sprawa odnośnie cen. Otóż sporo kasy wydałem na sun shielda, i czy garment jest tańszy od prota, czy ceny są porównywalne. Oczywiście cały czas chodzi mi o mysro.

@Kopiczko

swoim zdaniem tez mi niewiele pomogłeś :P.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Hm nie wiem jak na mysro ale myślę że podobnie jak na sjsro jest, że garment najdroszy a najtańszy armor, ja ci radzę protka, mam nukera na 90 na sjsro i miałem armora i Ci powiem że były problemy, lecz po zmienieniu seta na prokat jest o wiele lepiej :-).

Pozdrawiam.

Admin Cienia
Opublikowano

Protem bez żadnych wątpliwości, jest setem pośrednim, godnym na każde okazje (+5 i ładne blue).

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Graj w Protektorze .... garament gorszymialem

A czy Ty jesteś niewidomy? Pisałem podawać argumenty! Z reszta już dokonałem wyboru, więc prosiłbym jakiegoś moda o zamknięcie.

Jakiś ludź usunął...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...