Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][Survival][PVP][Frakcje][Wojny Gildi][Rekru na moda ON][Rozkręcony][NO-PREMIUM][Dedyk][Ogarnięty][Miła Atmosfera][Najlepszy w sieci][50 Slot]

marcinlotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CraftTopola

serwerminecraft.png

adresip.png

f11.owncraft.pl:25007

NOWA MAPA

informacjed.png

myslnik.pngTryb rozgrywki: Survival + Frakcje

myslnik.pngBiała lista: Nie

myslnik.pngIlość slotów: 50

myslnik.pngZwierzęta: Tak

myslnik.pngPotwory: Tak

myslnik.pngPvP: Tak

pluginy.png

Factions , AuthMe , AntiRelog , WorldEdit , NoCheatPLUS , ColoredSigns , PermissionsEX , WorldGuard , FalseBook

ekipal.png

Właściciel : MoneyBoyyy12
Admin : StoPro
Moderator : Rekru na MODA ON !

dodatkoweinformacje.png

Witamy ! Jest to serwer stworzony dla Was , wersja serwera to 1.5.2 , typ serwera to Survival z Frakcjami [Wojny Gildi] , Rekrutacja na Moderatora ON , Posiadamy stronke serwera, dodaliśmy również plugin JOBS , SimpleSpleef dzięki któremu można wchodzić na arene i niszczyć pod sobą śnieżki , bardzo dobra zabawa i na dodatek dodaliśmy Survival Games , zwane Igrzyskami Śmierci więc napewno nie będziecie się nudzić :) Zapraszamy :)

Opublikowano

Zapomnieliśmy dodać że jest to nowa mapa i na serwerze jest plugin McMMO wiec jest duzo zabawy ! Jeśli możecie to piszcie co byście zmienili na serwerze lub dodali Pozdrawiamy :)

Opublikowano

Zapomnieliśmy dodać że jest to nowa mapa i na serwerze jest plugin McMMO wiec jest duzo zabawy ! Jeśli możecie to piszcie co byście zmienili na serwerze lub dodali Pozdrawiamy :)

Jezeli zapomniales dodac , uzywaj opcji Edytuj :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ok , sorry , będe pamiętać dodam jeszcze że , Dzisiaj tj. 2013-05-17 piątek o godzinie 18:30 odbędzie się event , do wygrania będa atrakcyjne nagrody , napewno nie będziecie się nudzić , aktualnie są budowane pomieszczenia do eventów , więcej dowiecie sie na serwerze oraz zapraszamy do eventu :) Miłej zabawy na evencie życzy Administracja serwera i zapraszamy do Eventu ! Do zobaczenia !

Opublikowano

Administracja nie ogarnia... Idę, nagle tp na wierzę, oczywiście sprintowałem i spadłem z tej wierzy, power spadl.... Nie polecam.

Znawca
Opublikowano

Podanie na Administratora/moderatora

--------------------------------------------------

Nie będę pisał takich podań jak wszyscy (wiek, staż, orto itd)

uważam że takie podanie w formie opisu jest lepsze.

Więc tak.. Nazywam się Patryk i mam 16lat. Mój nick w grze to goldpliz.

W minecraft'a gram od ponad 2lat z czego ostatnie pół roku poświęcam tylko i wyłącznie na zajmowanie się serwerami.

Jestem osobą wyrozumiałą, sumienną i cierpliwą. Dzięki dużemu doświadczeniu umiem poradzić sobie z ''tępymi'' graczami oraz z dużą ilością graczy. Mam dużo czasu na grę (3-6h dziennie) które mogę poświęcić na twój właśnie serwer.

Umiem posługiwać się językiem polskim a wulgaryzmy używam tylko gdy ktoś naprawdę mnie zdenerwuje, a zdarza się to bardzo rzadko ponieważ mnie z równowagi wytrącić jest naprawde trudno.

Przejdźmy może do komend. Wszystkie podstawowe pluginy mam w małym palcu (world edit, essentials, factions, world guard i wiele innych), znam także wiele rzadszych pluginów.

Potrafię dogadać się z drużyną i zaprzyjaźnić się z graczami. Broń boże nie faworyzuje graczy, jest to nie uczciwe względem większości. Będę również reklamować serwer na miarę swoich możliwości na wielu forach i może na youtube.

Nie dopłacam do serwera.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

aaaa..... MrHex słuchaj nie o to nam chodziło poprostu byłeś 31 graczem , a 31 gracz miał dostać mały upominek i H@ Tp cie na wierzę żeby dać Ci Itemy a ty akurat sprintowałeś , bo admin dawał upominki 31 osobie , 33 osobie itd.... co 2 osoby , i ty byłeś tym szczęśliwcem a że spadłeś to nie nasza wina , admin pozniej tp cie do niego ale ty wyszłeś z serwera i pisałeś że serwer to gówno itd.... to dostałeś bana

Opublikowano

Dzięki , właśnie robimy teraz mały evencik i dodaliśmy plugin który chroni graczy 1h i nie mogą bić ich starzy gracze przez godzine ! , Eventy będa co dzien najczesciej o 18:30 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...