Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Jakie eq? i jak je zdobyc?/Skille?

nielegalnyKUBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skille minimum 50/50 a eq myśle ,że wystarczy plate set , dwarven shield i jakas broń.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Chłopie wez ty sie za ortografie ,bo bede warny wlepial za to!

@ skill minimalne 50/50 chyba ze lubisz skillowac to wal tyle ile masz ochote ,do tego plate set ,1k uzbierasz byle gdzie.dark helmet ,dwarf shield i starczy.

Pozniej kasa sama bedzie wpadac.

Opublikowano

podaj nick to ci cos wysle kaski i jakis secik na start a co do skilli to zalezy czy szybko chcesz kupic PACC, bo teraz ten Offline Trening wprowadzili to przez pacc 30 dni wbijasz na lajcie 75 skill

Opublikowano

Siemka, mam knighta 15 na danubi,Skille 37/32 i mam pytanie, jakie Skille powinienem miec na tym LVL? tak + -

i jakie eq najlepiej zdoby, i z kąd :)!

Przed tibią najlepiej jak byś sobie położył słownik obok i grał, skille masz tragiczne tyle Ci powiem na tym levelu skilluj do 50 tak jak Never mówił albo i więcej..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

podaj nick to ci cos wysle kaski i jakis secik na start a co do skilli to zalezy czy szybko chcesz kupic PACC, bo teraz ten Offline Trening wprowadzili to przez pacc 30 dni wbijasz na lajcie 75 skill

Cos Ty. Ja na paccu przez 30dni wbilem od 14 sworda do 83/80 sword/ shield :)

A co do ziomka, moim zdaniem skill do 59 szybko idzie :)

Niech doskilluje wtedy lekka gra, wtedy zawsze sam profit :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...