Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] bot do reffow

bartek1990pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sobie pobrac tego bota aby wbic smurfa 30 lvl i oto mam pytania:

1)Czy można dostac bana za używanie tego bota (1 razowe wbicie 30 lvlu)?

2)Czy w tym bocie nie ma żadnych keylogerow?

3)Czy bot nabija rowniez IP?

Z góry dziekuje za odpowiedz

Opublikowano

1) Używanie tego wiąże się z banem lub:

mój kolega dostał wiadomość że musi zapłacić za oszustwo inaczej zostanie postępowanie karne wszczęte. No i zapłacił 90 zł bo rejestrując się w lol'u podajesz swoje dane. - Wystarczająco dużo.

(w Tym ip) I po konsultacji z prawnikiem zapłacił.

2) nie wiem- chyba nie

3)LoL ma zapisane z jakich ip wchodziłeś co napisałem wcześniej ...

Opublikowano

1 ) Nie mają prawa ani Cię za to zbanować, ani nakładać na Ciebie żadnych kar pieniężnych. Dlaczego? Już tłumaczę: bot rozgrywa customy z botami (więc nie ma kto Cię zreportować, że afczysz). Riot w żaden sposób nie udowodni Ci, że używasz bota, bo co? Nie mogę grać sobie w customy i stać w krzakach? Zabronią mi? Na dodatek obserwując bota łatwo zauważyć, że symuluje on klawiaturę i myszkę, więc nie ingeruje w proces gry, a co za tym idzie nie mają dowodów, że bocisz...

2 ) Keyloggerów w tym nie ma, przynajmniej w TTBocie, którego używam

3 ) Nabija zarówno IP jak i EXP. Aczkolwiek tego IP są znikome ilości, ponieważ za meczyk trwający ~15min (dominion) dostajesz od 30 do 50 IP i ~40-55expa

Novum.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...