Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy czyli Cały czas ostatni...

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was zapytac bo jest taka dziwna sprawa ze za kazdym razem jak gram rankeda jestem ostatni na liscie wybierania postaci i chciałbym sie dowiedziec dlaczego ?? i o czym to świadczy

z góry dziekuje i pozdrawiam

64l7.png

Opublikowano

2 opcje:

- Bo masz niższe MMR od ludzi których przydziela Ci teamu (zakładam że prawdopodobnie jesteś w V dywizji którejś z lig)

- Grasz duo z osobą z wyższą ligą od Twojej

Opublikowano

2 opcje:

- Bo masz niższe MMR od ludzi których przydziela Ci teamu (zakładam że prawdopodobnie jesteś w V dywizji którejś z lig)

- Grasz duo z osobą z wyższą ligą od Twojej

1.co to takiego MMR ;)

2.Jestem jak narazie w Brąz III

64l7.png

Opublikowano

1.co to takiego MMR ;)

2.Jestem jak narazie w Brąz III

Jak zdobędziesz więcej punktów ligowych to jest duża szansa że będziesz na samej górze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A co to za różnica który jesteś na liście ?

nie ma roznicy ale slyszalem od kolegow ze jak jestem ostatni to mam najwyższe ukryte elo a ten co jest 1 ma najniższe

64l7.png

Opublikowano

nie ma roznicy ale slyszalem od kolegow ze jak jestem ostatni to mam najwyższe ukryte elo a ten co jest 1 ma najniższe

-____- na odwrót, osoba z najwyższym matchmaking ratio jest najwyżej lol...

Opublikowano

A co to za różnica który jesteś na liście ?

Różnica taka że jak jesteś na brązie to możesz sobie picknąć swoją najlepszą linie i wyccarować durni :D ale się z nimi kłócić np. o topa.

a to pewnie jest tak że im ktoś lepszy tym jest wyżej na początku myślałem że to losowe , ale jak oglądam wingsa to właśnie on prawie ciągle jest na 1 miejscu :) nie kiedy jest 2 lub 3 , raz czy 2 może mu się trafiło 5 więc to raczej kto lepszy ten ma 1 miejsce albo losowo.

Mi znowu jak grałem duo to zawsze miałem 1 miejsce a ten 2 miał ostatnie itp :P.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

ja teraz jestem w silver 4 nieraz jestem ostatni dostaje ludzi z silv 5/brąz 1 są przede mną więc poziom ligi wykluczasz a jak gram duo z kolegą z bronze 2 to ja jestem ostatni a on przedostatni zawsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...