Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Sejuani vs Hecarim

Mondego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o podanie plusów i minusów tychże postaci. Chodzi mi wyłącznie o jungle. Grałem dwiema postaciami, bardziej polubiłem sejuani lecz ten hecarim także mi się podobał. Nie wiem kogo wybrać dlatego pytam Was, drodzy gracze lola.

PS. Możecie też dać przykład innych fajnych junglerów, najlepiej aby miały jakieś aoe.

SERDECZNE DZIĘKI !

91.jpg

Opublikowano

Ja bym brał Hecarima, nowa sejuani jest ok. ale jednak jungle łatwiejszą ma heca, do tego te utility <3

+Aoe fear

+Dash

+Ms boost

+Leczenie od % dmg zadanego niedaleko hecarima

+Niskie cd

+Tankowaty

+Easy jungla

652601399840421198520.png

Opublikowano

Również polecam Hecarima, kupiłem go wczoraj i jest świetny.

+szybka jungla

+heal

+tankowaty

+świetne ganki

+cc

+inicjuje tfy

+nie brakuje many w late, (na początku masz blue)

+fajny kuń

Opublikowano

Także polecam Hecarima:

+mobilny

+efektywne ganki
+szybko robi obozy

+sustain

+aoe dmg

+cc

+dmg w early

+przydatny przez wszystkie fazy gry

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Heckarima ci polecam.Jest on o wiele lepszym junglerem. Bardzi ladne ma gangi, bo potrafi zrobic szybko szarze na wroga no i jest juz wtedy po nim :) Tylko na rankedach jesli etam dobrze gra wtedy banuja heckarim,ale jesli garsz samemu to heckarim jest dla ciebie :) Sejuani tez jest dobra, ale ja jakos jej nie lubie. Slabo mi sie nia bije jungle i gangi tez. Z innych championow jesli chcesz wrogow stunowac to moze jax. Ma doskok,stun,dlugo wytrzyma w straciuno i dmg ma nieziemskie. Prawie kazdy twoj gank moze odniesc sukces:)

Opublikowano

Dzieki za wszystkie wypowiedzi.

Tak od siebie dodam jako komentarz. To polacy w lolu to naprawde nieduaczniki i jebane zera. Ta gra to jebane zero. Sama trolerka na rankedach, nie da sie ich wgl zagrać. Dlatego postanowilem pozegnac sie z ta gra :). Dzieki dobranoc. Sory za spam ;>

91.jpg

Opublikowano

Jesli ci troluja ciagle gre na rankedach znjadzz sobie ludzi z ktorymi mozesz grac na TS3 i bedzie sie fajnie gralo. Tez do niedawna gralem solo i tylko sie wkurwialem, ale znalazlem spoko ludzi z ktorymi gram na Ts3 i jest fajnie.

Opublikowano

Hecarim ofc poprzednicy wymienili plusy i minusy

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...