Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting serwerów - Opinia na temat tego hostingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ownserver.pl jak oceniacie ten hosting pod względem serwerów minecraft? Jeśli ktoś korzysta z ich usług chciałbym znać jego opinię na temat hostingu. Korzystałem z ich usług posiadając serwery do counter strike. Wtedy uchodzili za tani i dość słaby hosting lecz ja byłem bardzo zadowolony 0 lagów, ale to był cs, teraz chodzi mi o serwer minecraft ;) Słyszałem, że hosting jest bardzo dobry lecz chciałbym poznać opinię innych.

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Nie wart ceny. Od dłuższego czasu są z nim problemy, jest dużo lepszych hostingów.

Opublikowano

Nie opłaca się. :/ Ja miałem tam serwer i czekałem 2 tyg po czym zamkneli mi serwer, bo im maszyna padła przyczym pisałem do nich na BOKu i GG..

Opublikowano

Nie polecam ownserver.pl teraz są tam lagi i tak jak @up mogą ci serwer zablokować. Za taką cenę kupisz lepszy serwer na GameServ.pl lub GamersHost.pl

Opublikowano

Szczerze ? Polecam Hosting OVH . ;3 Są to dobre maszyny nie ma "przyciec na Ram".
Po przekroczeniu limitu , serwer nie jest wylanczany .

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

Opublikowano

Ownserver się sypie. Od pewnego czasu na hostingu lagi, serwery padają. Nie polecam.

Jak już masz brać, to weź coś porządnego - ycraft.pl / pukawka.pl / slotex.pl. ;)

Opublikowano

craftserve odpada nie wezmę od nich serwera, z pukawki nie byłem zbytnio zadowolony no chyba, że wyda się ponad 200 zl, miałem bodajże za 100-150zł serwer dopuszczalne 100 slotów a nawet na 40 były lagi, na skyblocku ... szkoda, że ownserver się sypie, jakiś taki sentyment miałem do tego hostingu i myślałem, że wezmę od nich lecz skoro nikt nie poleca ..

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Fakt nie dawno zdawało się że ten hosting się posypie, ale skończcie hejtować. Od kilku dni ownserwer się znacznie poprawiło. Dodali Itemshop, Na HelpDesku odpisują po 2-3h max. A jeżeli macie problem z lagami to polecam dobrze skonfigurować pluginy. Bo ja przy 3,5GB Ram'u, 30 pluginach i 80 osobach na serwerze lagów nie zauważyłem :) To tyle :D

Maszyna Sprzedana.

Opublikowano

Kiedys mialem tam serwa ale zrezygnowalem po miesiacu.

# Częste przerwy techniczne

# Administracja odpowiada po dlugim czasie na zgloszenia

# Czesto pojawiaja sie lagi

Ogolnie ja nie polecam.

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Sprawdź naszą ofertę na http://CraftHost.pl

Oferujemy najwięcej pamięci RAM, aż 125MB pamięci RAM na każdy slot serwera gry, najwięcej przestrzeni dyskowej na dyskach SSD oraz jako nieliczni zadbamy o bezpieczeństwo Twojego serwera wykonując backup danych co 6 godzin. To tylko część zalet naszego hostingu. U nas nie kupujesz w ciemno. Zamów darmowy, 24 godzinny serwer testowy i sprawdź nas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...