Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak się zachęcić do grania w Metina ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym grać ciągle na DiamondMT2 ale po prostu mi się nie chce, nie mam " pompy " :D - pytanie, jak się zachęcić ? - ostatnio mnie gościu mocno wkur*ił na Metinie przez co chciałem no lific 24/7 ale juz mi to przeszło . Pomocy! :D

Opublikowano

Siema, chciałbym grać ciągle na DiamondMT2 ale po prostu mi się nie chce, nie mam " pompy " :D - pytanie, jak się zachęcić ? - ostatnio mnie gościu mocno wkur*ił na Metinie przez co chciałem no lific 24/7 ale juz mi to przeszło . Pomocy! :D

zalezy czy chcesz grać jedną postacią ;p tak to byś mógł sobie zrobic jakiegoś nobka dać mu pro eq i jazda ;p a jak nie to może popróbuj porobić jakies dobre eq czy coś i sprzedawaj może wtedy zachce ci sie grać mnie czasem motywuje ilość posiadanej kasy hehe

Poradniki

[Poradnik] Xenobot tworzenie skryptu 100% afk -http://www.mpcforum.pl/topic/1096405-xenobot-100-afk-skrypt-tutorial-pl/#entry9478544

LUBIE DAWAĆ +++++

Opublikowano

Z kasą na Diamondzie to ja nie szaleje :D, a postaciami to chce grac dwoma, jeden dropek do Red Lasu a drugi to główna postać. A jesli chodzi o dobre EQ to ja nie nie jestem w tym najlepszy, bony mi kitowe wchodza ;P

Opublikowano

Zjedz cukierka za każdego zabitego moba/gracza... Tak na poważnie, to chyba niektórzy nie mają zmartwień i pomysłów na życie. Nie chce Ci się grać to dobrze, wyjdź na dwór, znajdź sobie inne hobby. Powinieneś się cieszyć, że uwolniłeś się od gry...

Opublikowano

Uwolniłem się 2 lata temu ;_; , zacząłem ponownie grać bo minicrafty mnie juz nudzą a żadna lepsza gra mi nie pójdzie.

@REF

Opublikowano

Nic na siłę, jeśli nie chce Ci się grać to nie zaczynaj, bo strata czasu. Musisz być napalony, Metina musisz mieć we krwi. :D

Opublikowano

Powiem ci tyle nie chce cię się grać to nie graj.Wyjdź z domu,albo jak wolisz zagraj w inną grę.To jest najlepsze rozwiązanie.Nie masz ochoty bo może grasz za dużo.Pomyśl jak byś jadł codziennie na obiad twoją ulubioną potrawę to po jakim czasie by ci już nie smakowała?

Jak nie będziesz grał jakiś czas,to później chęć do gry ci wróci i będzie się lepiej grało.

Pozdrawiam AsPol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...