Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podróbki Vansów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Cie nie stać na oryginalne vansy to po chuj kupujesz podróbki?Żeby wyglądać jak pojeb?Kup zwykłe buty w których się bedziesz czuł dobrze, na siłe bycie modnym jest żałosne i beka z tego 4 ever.

Zeby nie było spamu to podróbki w 90% są gorsze od oryginału więc tutaj pewnie bedzie podobnie

Opublikowano

Stać mnie, ALE DO CHUJA PANA PO CO MAM PRZEPŁACAĆ 150 ZŁ... nie chce być modny, mam swój własny styl, buty mi się podobają, dlatego chce kupić TAKIE SAME tylko, że tańsze, nie podoba mi się metka tylko buty, czaisz? Wątpie, dysmózg jeban*

65994253024037513199.png
Opublikowano

Stać mnie, ALE DO CHUJA PANA PO CO MAM PRZEPŁACAĆ 150 ZŁ... nie chce być modny, mam swój własny styl, buty mi się podobają, dlatego chce kupić TAKIE SAME tylko, że tańsze, nie podoba mi się metka tylko buty, czaisz? Wątpie, dysmózg jeban*

" mam swój własny styl" A chcesz buty które nosi co trzeci chłopak(http://www.youtube.com/watch?v=LXJjNPdqAIQ) i prawie każda dziewczyna...

Co do tematu to powinny być na stronie daichmana , a tak wg to cieżko ruszyć się i podejść do sklepu ? :O

P.s

:)
18706.png
Opublikowano

Vansy są dla pedalow i lasek a wnosząc do tematu za te 270 zł mozesz kupić juz Adasia i to oryginalnego po co wyglądać jak pedał jak można wyglądać normalnie ? Podróbka jest lepsza od vansow bo nie widać jego loga.

Opublikowano

Vansy są na deske ;) i takie " pedałki " beda mialy w chuj wieksze branie od ciebie, wiec=)

Ale powiedz mi jedno, po co pedałowi branie jak i tak woli chłopców?

No sory, ale taki wygląd mówi sam za siebie, bo jak chłopak w rurkach mieści w nich swoje jaja? normalnie, nie ma jaj :)

18706.png
Opublikowano

Vansy są na deske ;) i takie " pedałki " beda mialy w chuj wieksze branie od ciebie, wiec=)

Większe branie będzie miał, ale tylko w gimnazjum. Normalne kobiety potrafią odróżnić mężczyznę od pedała.

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc to ja nie rozumiem mody na kupowanie takich szmatek w jakiś kosmicznych cenach. Możesz sobie kupić vansy za 50 zł i będą lepsze niż oryginały. Jeżeli dobrze Ci w nich noga leży, są wygodne, a przede wszystkim Tobie się podobają to bierz.

Opublikowano

No i znowu temat zasranych pedałów z vansami, rureczkami, grzyweczką biberowatą i cumshotem na pysku.

@Topic : Jeśli już to nie kupuj vansów bo się tylko ośmieszysz. Jak ja się cieszę, że u mnie w technikum co raz mniej pedałów i dziewczyny wolą prawdziwych mężczyzn.

Normalne buty kupuj.. aaaaaaaaaaaaaaaa bo Ty chcesz być fajny XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

photo261314.png

Opublikowano

@up Zacofana jest bo co? Bo mężczyźni nie wyglądają jak pedały z rurkami, grzyweczką i z okularami zerówkami? No przepraszam ale jak modne będzie u mężczyzn przepraszam, u chłopców noszenie obcasów to też je będziesz nosił bo taka jest moda?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

@up Ku*wa człowieku przecież napisał że mu te buty się podobaj, a nie że jest taka moda. Załóż sobie sukienkę ,szpilki nałóż kilo makijażu jak chcesz być taki modny i zap*erdalaj po ulicy. Nie widzę sensu ubierania się według mody i przepłacać 2 razy więcej jak za rok to już nie będzie modne i kupię w normalnej cenie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Vansy są dla pedalow i lasek a wnosząc do tematu za te 270 zł mozesz kupić juz Adasia i to oryginalnego po co wyglądać jak pedał jak można wyglądać normalnie ? Podróbka jest lepsza od vansow bo nie widać jego loga.

Pewnie, a Adidas to znowu bardzo męskie buty. Zwykłe gówno za 270 zł xD Na dodatek 2/3 z nich jest bardziej 'gejowska' od tych Vansów.

Nie, nie mam vansów. Adidasów też nie :)

Opublikowano

@up Zacofana jest bo co? Bo mężczyźni nie wyglądają jak pedały z rurkami, grzyweczką i z okularami zerówkami? No przepraszam ale jak modne będzie u mężczyzn przepraszam, u chłopców noszenie obcasów to też je będziesz nosił bo taka jest moda?

Tak,Polska jest zacofanym krajem.

W mojej klasie (Wlochy,Fermo normalne Wloskie miasto,zadne pedalskie) z 5 osob nosi vansy,i co? Musza byc pedalami??

@Top Zawsze lepszy oryginal!

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Witam was, oto przedstawiam wam bezmózga jakich wielu niestety w naszej kochanej Polsce. :)

PS: Nie ma co kupować podróbek, wyśmieją cie, na dodatek szybko się psują. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Po pierwsze vansy są chujowe z wyglądu, po drugie, są tylko dla dziewczynek lub chłopczyków, którzy chcą przypodobać się powyższym dziewczynkom, po trzecie za cenę tych "oryginalnych" vansów kupisz pierdyliard par tych bez znaczka i będziesz je miał/a conajmniej 2x dłużej niż te "oryginalne".

Popierdoliło się po prostu w głowach dzieciakom, ot co. Rodzice rozpieszczają - taki jest efekt i później narzekanie tylko...

Opublikowano

Po pierwsze vansy są chujowe z wyglądu, po drugie, są tylko dla dziewczynek lub chłopczyków, którzy chcą przypodobać się powyższym dziewczynkom, po trzecie za cenę tych "oryginalnych" vansów kupisz pierdyliard par tych bez znaczka i będziesz je miał/a conajmniej 2x dłużej niż te "oryginalne".

Popierdoliło się po prostu w głowach dzieciakom, ot co. Rodzice rozpieszczają - taki jest efekt i później narzekanie tylko...

Popierdoliło w głowach to się takim osobom jak ty. Stereotypy i wąskie rozumowanie. Nie oceniaj po wyglądzie hejterku.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie mam zamiaru dyskutować z rozwydrzonym dzieckiem, pogadamy na te tematy, gdy dorośniesz.

Poza tym, tylko dzieci bez własnych poglądów zważają na to co sądzą inni.

KUPUJ VANSY, BO INACZEJ CIĘ WYŚMIEJĄ! to całkiem logiczne ;*

w rl life zapewne nie jesteś takim cwaniakiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...