Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer MC #!@@ZOBACZ@@!#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was dziś takie pytanie na jakim serwerze byście zagrali co musiało by się na nim znajdować aktualnie tworze serwer

Znajduje się na nim ładny spawn , sklep , ukryte przejście do wielkiej OJ wielkiej kopalni

Na serwerze mam zamiar jeszcze zrobić parkury , labirynt (piszcie co byście chcieli zobaczyć )

Trololollol.

Opublikowano

Zbuduj może jakiś regulamin i warpy a gdzie to niech użytkownicy się wypowiedzą :D

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Wypowiem sie jak dedrofil ;3 zbuduj taki kwadrat no nie wiem gdzies 40 x 40 .
I podziel go na 4 czesci . zrob takie morki kolo tych kwadratow 10 x 10 kazdy i bedzie to piekny "las" bez drzew . Ludzie beda sie tp np. /warp las , do tego jakis piekny budyneczek i PROPS ;3

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

Opublikowano

Budowle typu zamki itp

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Ja polecilbym usunac ta kopalnie i dac normalna mape osobna, na ktorej gracze moga kopac surowce. Usunalbym adminshopa i dalbym mozliwosc wykupienia "stoisk" w sklepie przez graczy.

Opublikowano

Nie posiadam żadnej kopalni chciał bym żeby był to trochę survival ale dobry pomysł ze stoiskami ale mam już sklep może być tak że VIP moze kupywać w sklepie , miec swój sklep a zwykly gracz może miec swoj sklep i ustalac swoje ceny (vip tez)

Trololollol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...