Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2mod PL

4world

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy jakich funkcji używasz. Jeżeli jedziesz na pelerynkach i waithack'u to jeśli ktoś to nagra, albo sam gm znajdzie cie to od razu ban na stałe.

A jeśli grasz np na "Zielonej potce" to nie da się tego zauważyć, lekką szybkość chodzenia sobie możesz ustawić, bez wall hack'a i wtedy nawet gdy cie widzą nic nie podejrzewają.

osobiście gram 2/3 lata na modzie i jedynego bana jakiego dostałem to za fishbot'a.. całkiem nie dawno :P

//Reklama OFF.

Opublikowano

a da sie w jakiś sposób ominąć to żeby nie dostać bana za fishbota ??? jak ktos zna to prosze o pomoc albo jak ustawić farma na rudy najlepiej żeby całą noc mi kopał jak mnie przy kompie nie ma bo na dzień dzisiejszy to na 4 konta nie ukopie rud bo mnie po 5 min miga postac i potewm wywala z konta

dodam ze kompa i internet mam zajebi..... :) prosze o pomoc ! :D

Opublikowano

co do Fishbota ustawiaj go w dzień na Ch handlowym w m1 gdzieś wustronym miejscu.
w dzień ani razu nie dostałem bana, a jak zostawiałem na noc to o 5 wszystkie fb miały bana ^^

z rudami nie wiem jak, nie używam tego. pewnie trzeba ustawić kordy jak na Farmbocie

i nie odpalaj nic po za Farmerem rud no jeszcze WH żeby ci przechodził przez dzewa itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...