Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Odnośnie Do Nowego Eventu Z Aw50F

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy wiemy jest nowy event dzięki czemu można dostać free aw50f jak się kupi premke gold na 30 dni za paydafecard. Teraz zastanawiam się czy jak na stronce mam do wyboru zwykle prem gold i prem gold gift code w takiej samej cenie to gdy wybiorę opcje z gift code to też dostanę aw50f ?

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

gift to jestt w postaci promocoda a normalna aktywuje sie automatycznie na acc, dostaniesz aw jak kupisz obojętnie jaką xD

Ale wes człowieku idz se kup psp tak jak to ja wczoraj zrobilem na święta a nie w wra hajsu wydajeszz -,-

cooltext413682787sr6.jpg
Opublikowano

gift to jestt w postaci promocoda a normalna aktywuje sie automatycznie na acc, dostaniesz aw jak kupisz obojętnie jaką xD

Ale wes człowieku idz se kup psp tak jak to ja wczoraj zrobilem na święta a nie w wra hajsu wydajeszz -,-

Muhahahaahah człowieku za przeproszeniem wsadź se w dupe te jebane psp na takim monitorku to ja kurwa se pogram .... on mówi o warrocku to o warrocku wydaje kase na święta na warrocka bo to lepsze niż psp jakieś gówniane. Ja też se kupuje golda. Ja ci podpowiem że lepiej zwykłe kupić nie gifta. A kurwa jak ty kupujesz jakieś gówno monitorek co dzieci mówią że jest lepsze niż ps2 kurwa to są jebnięci wiadomo że słabsze jest to gówno niż ps1 albo ps0 kurwa...

Opublikowano

jesli ma kase to niech wydaje sobie gdzie chce

ja tez wydaje duze sumy na wr

psp tez poisadam i nie uwazam ze nie da sie tam grac jest po prostu zajebiste

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Muhahahaahah człowieku za przeproszeniem wsadź se w dupe te jebane psp na takim monitorku to ja kurwa se pogram .... on mówi o warrocku to o warrocku wydaje kase na święta na warrocka bo to lepsze niż psp jakieś gówniane. Ja też se kupuje golda. Ja ci podpowiem że lepiej zwykłe kupić nie gifta. A kurwa jak ty kupujesz jakieś gówno monitorek co dzieci mówią że jest lepsze niż ps2 kurwa to są jebnięci wiadomo że słabsze jest to gówno niż ps1 albo ps0 kurwa...

jeśli można to odpierdol się od psp bo jak Cię nie stać to przykro ^^

@topic

dorgi Marcinie myślę ,że za oba dostaniesz

Opublikowano

jeśli można to odpierdol się od psp bo jak Cię nie stać to przykro ^^ - po tym poscie mozna stwierdzic ze jestes kidem i moze wejdziemy na wr i bedziesz plakal z jakich broni cie zajebalem ;] moze ciebie nie stac ale nie wydaje na jakis monitor kurwa i jak spadnie to na ziemie to sie rozpierdoli idz spac dziecko

@topic

dorgi Marcinie myślę ,że za oba dostaniesz - z czym to zwiazane dziecko?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...