Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opierdalanie sie Adminów na Mpcforum!

ACHUJWTO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcę sie odnieść do wszystkich adminów/moderatorów itd . Dlaczego sie dzisiaj tak opierdalacie ?! jak wczesniej reklamowałem z 20000 kont moje forum to kurwa w max 5min dostawałem bana a teraz reklama pewnego forum widnieje na forum od godziny 16:00 ? cos takiego i chuja na to kładziecie Tak kurwa dajcie mi teraz te jebane Procenty za obraze adminów ( dokładnie 10min) + dodatkowe kilka procent za te używanie wulganizmów bo przecierz takie coś jest dużo łatwiejsze niz dacia jednego bana kurwa i usuniecia postów . Dostaje sie bana za damski chuj a tutaj są reklamy wysłałem z 20 zgłoszen i chuja ani 1 reklama nie została usunięta

ps : sry za ort ale jestem wkurwiony tym co sie dzieje kurwa na mpc + tymi błędami bazy danych -.-

Opublikowano

Wyjaśnię Ci. Po pierwsze: moderatorzy z mniejszych działów nie zawsze otrzymają zgłoszenie. Po drugie: taki GM ma od groma raportów i zwyczajnie może się nie dokopać do tych wysłanych wcześniej. Po trzecie: nikt tutaj nie jest robotem, a więc jeżeli zgłosiłeś jakiś post/temat łamiący regulamin to na pewno zostanie on usunięty.

Opublikowano

Jest regulamin i rejestrujac sie albo go akcpetujesz i masz konto, lub nie akcpetujesz i spierdalasz ; O

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Wyjaśnię Ci. Po pierwsze: moderatorzy z mniejszych działów nie zawsze otrzymają zgłoszenie. Po drugie: taki GM ma od groma raportów i zwyczajnie może się nie dokopać do tych wysłanych wcześniej. Po trzecie: nikt tutaj nie jest robotem, a więc jeżeli zgłosiłeś jakiś post/temat łamiący regulamin to na pewno zostanie on usunięty.

Hmm, według mnie to w małych działach łatwiej dostrzec złamanie regulaminu. Jednak w niezbędnik sytuacja jest na tyle patologiczna, że na większość działów jest jeden moderator.

Opublikowano

Hmm, według mnie to w małych działach łatwiej dostrzec złamanie regulaminu. Jednak w niezbędnik sytuacja jest na tyle patologiczna, że na większość działów jest jeden moderator.

Masz rację. ;) Jednak chodziło mi bardziej o to, że czasami ktoś walnie post z reklamą w środku jakiegoś tematu, a moderator tego nie zauważy dopóki nie zostanie zgłoszone. :)

Opublikowano

Miyoshi,red oraz Lord H.. najwiecej robią na tym forum reszta sie poprostu opierdala a ty brand juz nie wywyzszaj swojej sławy tylko zapierdalaj sprzątać forum tak widząc ten post gotuje ci w krwi i dajesz mi banika DZIEKUJE KURWA ! :) bo łatwiej dać mi bana niż komuś kto reklamuje tak jak ci idioci

Opublikowano

szczerze to szybciej sie dostanie warna trollujac temat niz jakas pizda co reklamuje inne fora ;x

@@

kiedys dostalem warna doslownie minuty po napisaniu posta, za cos takiego glupiego, ok.

takiego typa zreportowalem, zreportowalem kolejny temat, i chuj, wisialy kilka h dalej...

Opublikowano

Szczerze ja juz tu mam polewkę z adminiw od dłuższego czasu, każdy tu. Liże się na wzajem i chroni dupę.

Administraja wykorzystuje władzę ord.

Zaraz kończę swoje forum. I będą reklamy ;-) ,

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Szczerze ja juz tu mam polewkę z adminiw od dłuższego czasu, każdy tu. Liże się na wzajem i chroni dupę.

Administraja wykorzystuje władzę ord.

Zaraz kończę swoje forum. I będą reklamy ;-) ,

Tylko jak już będziesz reklamował to nie zrób błędu w nazwie, jak ci ostatni znawcy angielskiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...