Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoruje Domeny .pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Tak jak w temacie , sponsoruje domeny .pl dla lekko rozwiniętych for,stron internetowych czy stron serwerów.

Haczykiem jest posiadanie 1 bannera na twojej stronie zachęcającego do wejścia na moją stronę internetową.

Co dzięki temu zyskujecie :

-domene.pl

-zachęcający link

-----------------------------------------------------------------------------------

Czego nie macie :

-panelu z zarejestrowana domeną .

Zapytacie się dlaczego?

Otóż odpowiedź jest prosta:

Nie chciał bym ,aby ktoś oszukał mnie i stracił bym pieniądze na domenę.

Jest też możliwość oddania wam po jakimś czasie panelu z domena,gdyż zaufam wam na następne miesiące.

-------------------------------------------------------------------------------------

Kontakt ze mną :

GG:5779192

--------------------------------------------------------------------------------------

Proszę moderatora o nie usuwanie tematu ,tylko napisanie o ewentualnych błędach !!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Chyba nie doinformowany jesteś. Połowa firm świadczących usługi z hostem domen pl ma taką promocję. Można wiedzieć czy to nie jest tak, że jak Ci się znudzi to odłączasz domenę? Bo wiesz jednak szkoda jak ktoś by miał dobrze wybitą domenę a Ty mu ciach i pod swoje. Jednak wolę sam kupić i mieć panel

Opublikowano

@up nie tak nie jest , gdyż traktuje to jak kupienie reklamy od kogoś na bocie do przema !!

Tylko zamiast spamowania po forum dajesz 1 banner na forum\

2x@up chwilowo nic nie otrzymałem ,jeżeli masz problem z napisaniem to zapraszam na pw

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...