Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]SPIRALA NIENAWIŚCI WOKÓŁ POLSKIEGO STREAMERA CZYLI ĐIS POD OSTRZAŁEM

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polubiłem za edit ^_^ (nie mam pojęcia co napisał tamten gość, ale zakładam, że trafna porada) :P

co do zaistniałej sytuacji: no to niestety muszę przyznać, że ostatnimi czasy zauważyłem pewną prawidłowość, a mianowicie - na scenie pojawia się coraz więcej marginesów społecznych i gimbus'ów hejtujących oraz flejmujących wszystko co się rusza, tylko po to, by boostnąć sobie zdanie o własnej zakompleksionej (często pewnie też zjechanej przez rówieśników w otaczającym ich środowisku) osobie. Przykry jest fakt, że z każdym dniem coraz więcej dzieciaków z okolic (mówię z okolic i nie chodzi mi o wszystkich urodzonych w tych latach) 96-98 rocznika zachowuje się coraz bardziej skandalicznie, jak widać już nie tylko w samej grze ale zarówno w obecności większej ilości publiczności. Wstyd przyznać, że polska młodzież "schodzi na psy", ale takie są fakty...

A swoją drogą Dis świetnie skwitował "chatujące talenty" - jak jesteście lepsi, to sami wystawcie mordy do kamery i streamujcie lub komentujcie na własną rękę, zobaczymy czy wam tak wybitnie będzie to szło...

Opublikowano

Ludzie Dis może nie jest pro graczem ale robi show na swoim Jebanym Stremie a to jest potrzebne w tych czasach czasami lepiej się pośmiać i pooglądać beka na stremie niż oglądać tego gucia mówiącego jakie kampy robi -,-

Znam Disa znam Gestego znam Jacoba znam Devila znam Anadenta , Mikiego grałem z nimi za free , więm jak Ci ludzię się zachowują

Jedyne co mnie wkurwia że dzieci kupują disowi RP po 40 do 100 zł za to żeby z nimi zagrał żeby mogli się pochwalić :)

Opublikowano

Ja sam jestem jeszcze chwilowo gimbusem, kończe właśnie 3 gim, wstyd mi za mój rocznik i niżej, hejterzy to często osoby nie specjalnie lubiane w szkole, całą złość wylewaj na innych w Internecie bo w rzeczywistości nie odważyli się wywalić hejt komuś w realu na twarz, tyle w tym temacie.

Opublikowano

Dis? bardziej wkurwiajacego komentatora chyba nie widzialem, podczas IEM katowice rzucal teksty typu "hajs sie zgadza", no spoko, ciekawe dla kogo on to komentuje, dla 12-sto latków, którzy się z takiego czegoś śmieją czy co? dis nie ma jakiegos wiekszego pojecia o scenie lol'a, pomijam jego prywatny stream, który momentami jest tak żałosny, że sam nie wiem do czego to porównać, jedyny polski komentator, którego można słuchać to Maniek, ale jego wiedza na temat lol'a jest mierna, co troche boli, ale przynajmniej stara sie wykonywac swoja prace w miarze dobrze

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

xxAnadentxx i Gesty w najlbiższym mają komentować raczej na twitchu się pojawią ;)

w sumie ja mam być z nimi .

W 7 osób na westa się przenosimy :)

do upa cwany jestes weź sam zmotaj mikro dawaj paysafcard codziennie praktycznie i zacznij nagrywac z beką ok nagrywa dla dzieci no ale 80 % społeczności lola to ludzie do 16 roku życia ;)
Opublikowano

xxAnadentxx i Gesty w najlbiższym mają komentować raczej na twitchu się pojawią ;)

w sumie ja mam być z nimi .

W 7 osób na westa się przenosimy :)

do upa cwany jestes weź sam zmotaj mikro dawaj paysafcard codziennie praktycznie i zacznij nagrywac z beką ok nagrywa dla dzieci no ale 80 % społeczności lola to ludzie do 16 roku życia ;)

aha, czyli nie moge powiedziec, ze dis jest beznadziejny, bo zagorzały fan Dis'a bedzie go bronił, ok fajnie, paysafecarda moze jebac codziennie, bo sobie tam zarabia na raidcallu i pewnie twitchu, dla Ciebie wchodzenie na fotka.tv i obrażanie wszystkich dookoła to beka? hah najs, ale ze mnie cwaniak, wyraziłem własną opinię o osobie publicznej, kurde nastepnym razem bede zawsze za dis'em, bo nie mam prawa go nie lubic, ale spoko od dzisiaj go ogladam i smieje sie z kazdego jego zartu!!

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

skad takie info ze gesty ma komentowac? przeciez ten jakze odwazny czlowiek ktory wyzywal kittza na fejsie w tym samym czasie nie wytrzymal hejtow gimbusow i zakonczyl komentowac na eslu(z tego co mi wiadomo).
prawda jest taka ze oboje sa siebie warci, sa bardzo wrazliwi na krytyke co nie powinno miec miejsca w ich "zawodzie". o kulturze streamu disa nie bede sie wypowiadal, chyba ze ktos lubi zajebiste zarciki o rakach nieborakach. jedyne co mozna wyniesc z jego streama to wspomniane pejsejfy i chyba jakies taktyki na twisted treeline chociaz i tak ich poziom gry nie zachwyca.

Opublikowano

aha, czyli nie moge powiedziec, ze dis jest beznadziejny, bo zagorzały fan Dis'a bedzie go bronił, ok fajnie, paysafecarda moze jebac codziennie, bo sobie tam zarabia na raidcallu i pewnie twitchu, dla Ciebie wchodzenie na fotka.tv i obrażanie wszystkich dookoła to beka? hah najs, ale ze mnie cwaniak, wyraziłem własną opinię o osobie publicznej, kurde nastepnym razem bede zawsze za dis'em, bo nie mam prawa go nie lubic, ale spoko od dzisiaj go ogladam i smieje sie z kazdego jego zartu!!

No nie lepiej zamulać przed jebanymi stremerami

Lepiej żeby każdy coś gadał a to że H2P jeździ się z Disem to chyba każdy wie więc nie wiem po co ten temat Dis uważa że jest Lepszy od Gucia a Gucio od Disa

A tak naprawdę mają chuja poziomu obydwoje jedynie mówię Dis robi show .

Opublikowano

@up Może mają tego "ch*ja" poziomu, ale siedzą w diamencie, do którego 90% wypowiadających się w tym temacie nigdy nie dojdzie :)

Opublikowano

@up Może mają tego "ch*ja" poziomu, ale siedzą w diamencie, do którego 90% wypowiadających się w tym temacie nigdy nie dojdzie :)

To samo się wyklucza, mają diament wiec nie maja chujowego poziomu :)

Opublikowano

To samo się wyklucza, mają diament wiec nie maja chujowego poziomu :)

...ale mam polewe!

Przepraszam bardzo, ale czy my debatujemy na temat "koloru" ich ligi, czy k****a na temat umiejętności i zdolności komentatorskich?

Kurcze, a jak mieliby challenger'a i nadal z takim samym poziomem komentatorskim wchodziliby na stream'a i komentowali wszystko dookoła to stawiałoby ich w lepszym świetle? Myślę, że liga nie ma tutaj dużego znaczenia, bo on jest od gadania a nie od grania. Liga co najwyżej może się przełożyć na wiedzę o LoL'u, ale nawet gracz w silverze może mieć większą, więc raczej nie odnoście się do tego, bo się pogrążacie w tym temacie...

Nie hejtuje Dis'a, IMO jest dobrym streamer'em. Zapewne są lepsi, ale on nie jest taki zły i nie ma się tu zbytnio do czego przypierdzielić...

Opublikowano

Nie chodzi o to kto dojdzie do diamentu kto nie ja np nie mam takiej możliwości po pierwsze że mi internet nie trybi po drugie ligi nie są wyznacznikiem mózgu w tej grze przecież w diamondzie możesz znaleźć kupy scerowane z golda ;)

Opublikowano

Nie chodzi o to kto dojdzie do diamentu kto nie ja np nie mam takiej możliwości po pierwsze że mi internet nie trybi po drugie ligi nie są wyznacznikiem mózgu w tej grze przecież w diamondzie możesz znaleźć kupy scerowane z golda ;)

dokładnie... a potem patrzy się, że taki diamencik w swojej lidze ma "ukryte elo" na poziomie 1300-1500 bo inni nawet nie dają rady carrować meczu z takim delikwentem :D

Opublikowano

Ja się tam niczym nie chwale ni niczym ja siedziałem w goldzie i tam się rożni ludzie trafiają :) a diamond wyższa szkoła jazdy ale co urośnie CI ego przed kolegami że masz DIAMONDA

Lepiej sobie laske znajdź to będziesz miał chelengera -.-

Opublikowano

Co do Disa to w streamowaniu z inną osobą np. razem z Mańkiem to z tego co zauważyłem to wpierdalał się chamsko w zdania mańkowi...

I powtarzało się to nagminnie, co nie bardzo mi się spodobało

Opublikowano

Beka z how2play, widać mają układy z disem.

kiTTz za wyrażenie własnego zdania został zjechany przez cały esl_poland3, dodatkowo h2p jedzie po nim gdy wszystkiego winny jest dis, nawet w komentarzach hejtuje kiTTza.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Mam w dupie co pisze jakieś How2Play... Dis dobrze streamuje i jest spoko. Po prostu powiedział coś o casterach i pod ostrzałem? Pozdro.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

nie oglądam go, bo go po prostu nie lubie, sam jego wygląd mi się nie podoba a komentarz tym bardziej. hejt jest wszędzie, ludzie są zazdrośni i w ten sposób reagują, trzeba to po prostu ignorować i mówić to co się myśli.

Jeśli naprawdę uważasz, że DIS jest dobry graczem, ponieważ ma diament, oraz że dywizja jest wyznacznikiem skilla w lolu to musisz być naprawdę chujowym graczem z 0 doświadczenia.

pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...