Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program od adaptera WiFi minimalizuje mi Gry ! POMOCY !

Wentylatorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Tak jak w temacie program od WiFi minimalizuje mi gry... mam kompa i adapter WiFi który podłączam przez USB...

Oto zdjęcie kiedy NIE minimalizuje :

eesads.png

Czerwonym kółkiem jest zaznaczony program od adapteru WiFi

Oto zdjęcie kiedy Minimalizuje mi gry, programy itp :

eesss.png

Jak widać zmienia kolor na biały i w tym momencie mi minimalizuje gry.. niemoge w nic grać... Minimalizuje co jakieś 5 sekund... a nawet mniej...

Pomocy... Proszę.. polecą LIKE dla wszystkich pomocnych :)

Nazwa adaptera WiFi : Gembird Wireless Card

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

to go nie używaj jak nie wiesz czemu wyłącza

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale jak uruchomić adapter bez tego porgramu aby działał ? Proszę o pomoc

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

w czym, wywaleniu programu ?

bez niego też działa karta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

To jest adapter podpinany pod USB... i jak wyłącze ten program to niedziała.... i pisze że jeżeli mam jakieś oprogramowanie to mam je zainstalować aby działał internet... a kiedyś na starym kompie jak wyłączałem to działało...

PROSZĘ O POMOC

Opublikowano

no i co ze jest na USB, ale nie jest potrzebny by działało wifi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ale gdy wyłącze ten program to WiFi sie wyłącza /... Da sie to jakoś inaczej zrobić ? Proszę o odpowoedz

Opublikowano

No ale gry blackShot chyba sie tak nie da.. i to będzie sie źle grać.. pamieam że jak na starym kompie wyłączałem ten program od adapteru WiFi to i tak internet działał.. a jak wyłączam progrram od adapteru WiFi na nowym kompie to adapter także się wyłącza... Pomóżcie..

Opublikowano

To trzeba wylaczyc, a jak ci tak nie dziala to raczej nikt ci nie pomoze, mi normalnie dziala po wylaczeniu tej apki, moze masz cos uszkodzone .

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Nie mam nic uszkodzone... Może mam coś ustawione źle ? Jestem w tym zielony.. proszę o pomoc

Opublikowano

ale to nie laptop tylko komputer stacjonarny... i jak wyłącze ten program to wgl nie wyszukuje sieci.. tak jak by zadnej nie było w zasięgu...

Opublikowano

napisano ci wyraźnie : WYWAL CAŁKIEM PROGRAM, DOKŁADNIEJ ODINSTALUJ !

tylko sterowniki są potrzebne bu działała karta a nie jak ty sobie ubzdurałeś że program

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...