Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AVG wykrył dwa wirusy wirusa w grze Star Wars Battlefront II. Tak, tak pirat ale mam oryginała, pobrałem pirata bo ma wgrane mody a sam nie umiem wgrać, nie wierzycie mogę wysłać ss okładki.

Do rzeczy:

1. Czy ten wirus jest grozny?

2. Czy możliwe że AVG zrobił fałszywy alarm tylko plik ma strukturę wirusa a sam wirusem nie jest?

Oto ich nazwy:

Aha, dałem ignoruj zagrożenie a w raportach nic nie mam. Zaraz walnę skan.

Edit

Pierwszy: Crypt.BROX.

Edit

Pomyłka, to tylko ten jeden.

Opublikowano

To raczej normalne takie wirusy. Ja mając KamerModa do metina tez mam pliski, które mi Comodo usuwa, wiec chyba nie masz o co sie martwic.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ten wirus jest niegrozny, dodaj caly folder z gra do wyjatkow

Mam nadzieję. Poczekam na odpowiedz pana Fr3shMak3r, on się zna na wirusach.

Opublikowano

daj mi download tego pliku

Nie chciałbym dostać warna/bana za udostępnianie tego. A pobrałem pirata tylko dla modów, w multi gram na oryginale.

Opublikowano

to daj na pw ale dajesz to po to żeby sprawdzić czy nie ma wirusa a nie żeby pomagać piratom

Mam nadzieje że masz szybki internet, chociaż ja mam wolny i kilka godzin mi się pobierało.

Opublikowano

ale podaj mi plik który ma niby wirusa nie będę ściągał całego ;x ( net 100mb ale dysku nie nie mam tzn zostało mi 2gb )

Opublikowano

ale podaj mi plik który ma niby wirusa nie będę ściągał całego ;x ( net 100mb ale dysku nie nie mam tzn zostało mi 2gb )

Zaraz przeskanuję i to tu dam.

Edit

Z niewiadomych przyczyn mediafire nie pozwala mi tego wrzucić (ładowanie stoi ciągle w miejscu)

Opublikowano

Dokładnie o tym pomyślałem .

Całkiem możliwe że to był fałszywy alarm ,aczkolwiek możliwe jest że wykrył heurystycznie ^_^

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

a co ja zrobiłem xD? choziasz moglem mu powiedzieć żeby to on zrobił ogl jak jeszcze nie jesteś pewien uruchom w sandboxie

Opublikowano

eh to nic groznego czysto jest na virustotal to jest fałszywy alarm a jak nie jesteś pewien to nie graj na modach

Bez modów nudno. I w sumie jak na razie AVG mówi że ten wirus jest tylko w instalatorze. Usunę go. Dziękuję za pomoc, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...