Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zbugowana misja

Eftar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z misją "Zabij wiedźmokruka Petrę". Zadanie wykonałem wcześniej, nieświadomie. Ożywić jej nie mogę, nawet kodem, i czy moglibyście mi podać kod lub inne rozwiązanie na zakończenie tej misji? Pozdrawiam. Poradniki z google każą znaleźć id quest, ale jakoś nie mogę go znaleźć na anglojęzycznych stronach.

Opublikowano

Nie da się jej na nowo "ożywić', chyba będziesz musiał od nowa całą grę przejść ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie da się jej na nowo "ożywić', chyba będziesz musiał od nowa całą grę przejść ;).

Wiem właśnie. Próbowałem ponadto kodu "resurrect", ale i on skutku nie odniósł. Liczę na kod misji z tego względu.

@dół

Chłopie... Idź spamować do innego tematu....

Opublikowano

Jeżeli kod "RESURRECT" to znaczy że źle wpisałeś sprawdź czy napisałeś z małych czy z dużych ponieważ trzeba wpisać dużymi.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Oryginał czy pobrana?

Wciśnij "~" i najpierw sprawdź czy pokazuje Ci się kod klikając na martwe ciało, jeżeli pokaże się kod to wtedy wpisujesz ten kod na ożywienie.

To nie jest problem natury technicznej. więc skąd to pytanie? Nie żebym coś sugerował. - Oryginał.

Nic nie pojawia się. Ewentualnie mógłbyś podać link do anglojęzycznej strony z tym questem i dalej myślę sobie poradzę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...