Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zmieniło się w NFS:W?

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem kilka miesięcy temu w NFS:W, dalej mam konto z toyotą MR2, evorą, porsche roadsterem i chevroletem camaro i się zastanawiam czy do niej nie wrócić.

Dodali już jakieś nowe eventy, wyścigi? Co zmienili? Czy toyota MR2 dalej jest Pro na swoim poziomie ?

I czy dalej jest hack na nabijanie sobie kasy, części i lv przez bugowanie zbierania klejnotów ? :D

Opublikowano

To tak, tego hacka na klejnoty sie ma ;/ Dodali system archivmentow i punktow kierowxy ;) Zmienil sie podzial klas z 1,2,3 na A,B,C,D,E. Utworzyli rotacje aut i imprez, dodany zostal mpc raxing team do mpc forum [nawiasem ;D ]

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To tak, tego hacka na klejnoty sie ma ;/ Dodali system archivmentow i punktow kierowxy ;) Zmienil sie podzial klas z 1,2,3 na A,B,C,D,E. Utworzyli rotacje aut i imprez, dodany zostal mpc raxing team do mpc forum [nawiasem ;D ]

Punkty kierowcy? Rotacje? Co to jest/co to daje ? :P

Czyli dragów i driftu dalej nie dodali ?

Opublikowano

Punkty kierowcy? Rotacje? Co to jest/co to daje ? :P

Czyli dragów i driftu dalej nie dodali ?

Dragi dodali, pkt kierowcy chyba się dostaje za zrobienie osiągnięć (jeżeli się nie mylę).

461151420292002410470.png
Opublikowano

Tak, dodali dragi, driftu niestety nie ;/ Punkty zdobywa sie robiac archivmenty np wyrzadz szkody, wygraj wyscigi a danej klasie itp ;) Wejdz do gry a zobaczysz ;p

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Rotacja samochodów - co 2-3 tygodnie zostaje wycofane kilka aut i zostają one zastąpione kolejnymi wozami i tak w kółko.Dragi dodali jakiś czas temu :D a o Drifcie zapomnij :P nie ma szans - na pewno teraz.

1368441128-U928745.png

Opublikowano

A powiekszyli cos mapke?

No wlasnie bede mial problem z pobraniem bo mam limity a ostatnio czyscilem pc i wywalilem calego nfs bo tak to pobralyby mi sie tylko aktualizacje ;x

Opublikowano

Mapki nie powiększyli,ale teraz co tydzień zmieniają się wyścigi na torze i sprinty,dragi,team escapy i pościgi są dostępne non-stop.

Opublikowano

Mam problem, wiekszosc samochodow mam w klasie A, nawet toyote Mr2, evore, porsche (to takie co raz dawali za darmo w wakacje) i chevroleta camaro. Przeciez taka toyota raczej nie ma szans z evora, dlaczego tak beznadziejnie jest ten system teraz zrobiony?

I Jaki samochod polecacie do wymaksowania zeby przeskoczyc na klase S? Mam w garazu zapas czesci ultra ;d

Opublikowano

MR2 jest najlepsza do klasy B, jeżeli masz ją w A, to wyjmij jakieś części tak żeby była w B.

Co do wozu do klasy S, to chodzi ci o jakiś za IGC?

Za IGC aktualnie chyba tylko Lexus LFA jest w stanie dobić do klasy S.

Opublikowano

MR2 jest najlepsza do klasy B, jeżeli masz ją w A, to wyjmij jakieś części tak żeby była w B.

Co do wozu do klasy S, to chodzi ci o jakiś za IGC?

Za IGC aktualnie chyba tylko Lexus LFA jest w stanie dobić do klasy S.

Czekaj bo juz nie pamietam, wyjmujac czesci kasuja sie one czy zostaja w magazynie?
Opublikowano

Czekaj bo juz nie pamietam, wyjmujac czesci kasuja sie one czy zostaja w magazynie?

Części wyjęte z auta są sprzedawane, nie można ich przenieść do magazynu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...