Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wgraniem modeli broni/skin. [POMOCY]

KzeqiuEx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie nie moge za huya** wgrać modeli broni. Wchodze do gry i nadal mam standardowe modele. Próbowałem wgrywać nawet do cstrike_polish ale to nic nie dało.

Np. chce wgrać m4a1

Przerzucam z folderu materials-models-weapons-v_models-w_models do folderu models i z folderu models do models** sound do sounds i Ni huya nie działa , próbowałem nawet do cs_polish ale to nic nie daje. I tak z każdymi modelami broni.

Dodam , że posiadam steam.

Żadnie poradniki mi nie pomogły więc prosze nie pisać odsyłam do ... itp.

Dodam jeszcze , że w steamapps i "mój nick" mam tylko Condion Zero* a brak Counter-strike tak jak to piszą w poradnikach. A folder z CS mam w common i Half-file , więc nie wiem co robie źle.

Proszę o Pomoc ! Polecą LikE !

Opublikowano

Wrzucasz do common/half-life/cstrike_downloads lub cstrike lub cstrike_polish. Najlepiej wrzuć do wszystkich, to w którymś na pewno zadziała^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Już próbowałem do csstrike_hd i polish a w dowolands nie próbowałem jeśli zadziała dam znać choć wątpie.

@edit: w dowolands* też nie działa , może robię coś źle ? dodam jeszcze , że zawsze gdy ustawie nick w cs itp. i gdy wyjdę i wejdę to resetują mi się ustawienia , mam cfg tylko do odczytu.

@edit2: pomogło odznaczenie "tylko do odczytu".

Opublikowano

Wątpie , żeby to pomogło , a dlaczego ? Ponieważ tych plików np. m4a1 jest owiele więcej niż zwykłych , nawet przy kopiuj wklej prosi o podmiane plików , więc po co to ?>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...