Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

REKRUTACJA NA REDAKTORÓW MINECRAFT!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy, zapraszamy.

Grupa jest na prawdę fajna, możecie się wiele nauczyć, poprzez pisanie artykułów/newsów, dzięki temu rozwijacie się kreatywnie i nie tylko.

Pracujecie nie tylko z użytkownikami (jako redaktorami) ale także z Team'em Moderacyjnym MPC a także niektórymi osobami, które opiekują się newsami bardziej "graficznie" :)

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł. Jednak odstraszyło mnie "podstawowa znajomość języka angielskiego" ehh, u mnie z tym cienko.

Do jakiego stopnia trzeba znać ów język?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Do takiego by móc przetłumaczyć dobrze (we zrozumiale) teksty z angielskiego (ze stron Mojang'a etc) :)

Do tego potrzebna jest przynajmniej jakaś forma podstawy (czytaj umiesz zrozumieć takowy tekst w stylu innym niż "my name is potatoe").

Opublikowano

I co lipa teraz z pisaniem podań jak BR3ND został zbanowany!

Nie wiesz wszystkiego do końca, więc nie rozsiewaj już plotek. Ci co wiedzą to wiedzą, jednak o tym nie mówimy. Jedyne co mogę Ci powiedzieć to, że nie został zbanowany...

Opublikowano

Mam pytanie gdzie mogę przesłać swoją aplikacje ponieważ napisałem podanie lecz nie mogę go przesłać użytkownikowi BR3ND

Opublikowano

Od dzisiaj podania proszę pisać do Lord Hades z nazwą tytułu "Rekrutacja na redaktora".

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Od dzisiaj podania proszę pisać do Lord Hades z nazwą tytułu "Rekrutacja na redaktora".

Tak jak powiedział Hades aplikacje na redaktora dajemy na PW do niego!

Pamiętajcie aby napisać o sobię oraz przykładowy artykuł.

Opublikowano

Tak jak powiedział Hades aplikacje na redaktora dajemy na PW do niego!

Pamiętajcie aby napisać o sobię oraz przykładowy artykuł.

Na chuj go powtarzasz? Idź na swoje forum, nie wpierdalaj się w mpc. Dzieciak który leci na range, kocham to.

Da rade się upchnąć bez 100 postów?

fnaticno1.png

Opublikowano

@up.

Ja tam nie wiem i się nie chce pochopnie wypowiadać ale 30 to chyba troszkę za mało :) Wydaje mi się, że gdyby było jakieś 90 było by super ale ja tam nic nie wiem :P

Opublikowano

Na chuj go powtarzasz? Idź na swoje forum, nie wpierdalaj się w mpc. Dzieciak który leci na range, kocham to.

1. Nie powtarzam się, tylko zamykałem temat. Jednak stwierdził Hades żeby otworzyć. Nie lecę na rangę i nie jestem dzieckiem bo mógłbym zostać Twoim ojcem.

2. Z takim podejściem i wulgaryzmami na pewno nie dostaniesz się na redaktora.

Opublikowano

Jeżeli zrobiliście nowości do Minecraft to zróbcie również do Minecraft X360 i PE.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Bez 100 postów?...

To tak jakbyś w wieku 21 lat chciałbyś być premierem. Niby masz wykształcenie ale nie masz doświadczenia.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Czekam teraz na odpowiedź :P

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Jak dobije do 100 postów to na pewno się zgłoszę :D

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

Odkrywca
Opublikowano

1368379196-U247153.png

Stworzyliśmy specjalny dział Minecraft - Nowości, w którym redaktorzy będą umieszczać najświeższe informacje z kwadratowego świata! Od dzisiaj nie będziesz już musiał opuszczać naszego forum, aby znaleźć najnowsze wiadomości dotyczące nowej wersji czy też nowinek z firmy MOJANG. Wraz z działem utworzyliśmy grupę Redaktorów Minecraft. Jakie przywileje ma użytkownik w takiej grupie?

- tytuł "Redaktor Minecraft"

- wgląd do prywatnego działu dla redaktorów

- większe szanse na pozytywne rozpatrzenie aplikacji na Mentora lub KidModa MC

- za każdy dobrze napisany artykuł -5%

- niepojęte uczucia z współpracy z pozostałymi członkami teamu :)

Jeżeli projekt odniesie sukces to na dniach dodamy rangę Redaktor Minecraft.

REKRUTACJA

Wymagania

- minimum 100 postów na koncie

- szeroka wiedza na temat gry

- brak problemów z ortografią

- podstawowa znajomość języka angielskiego

Mile widziane także osoby potrafiące operować grafiką minecraft'ową.

Co zrobić, aby się dostać?

Wystarczy, że wyślesz do Lorda Hadesa na PW aplikację, w której musisz napisać coś o sobie, ile możesz czasu dziennie przeznaczyć na MPCforum oraz czy miałeś kiedyś z czymś podobnym do czynienia.

Jednak podstawą aplikacji jest napisanie własnego zmyślonego artykułu nie wspomagając się żadnymi wzorami z internetu. PODANIE MUSI NAS POWALIĆ Z NÓG.

W jakim czasie moja aplikacja zostanie rozpatrzona?

Do 48 godzin.

Nie dostałem się, czy mam szansę spróbować w przyszłości?

Tak, po 30 dniach można ponownie napisać aplikację.

Ile osób maksymalnie zasiada w gronie redaktorów?

Na razie nie ma żadnego ograniczenia, a rekrutacja jest otwarta. :)

Szkoda ,że musi mieć tyle postów bo ja co dopiero niedawno zarejestrowałem się tu ale posiadam wielką wiedzę na temat MC

pikachunv6.png

Pikachu zachwilę cię porazi :).Jeśli nie zostawisz lajka

Opublikowano
"Forum prowadzone przez: bla... bla... Redaktor Minecraft"

Redaktorzy w tym dziale mają takie uprawnienia jak moderator?

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...