Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bug kasa

WaldeFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są 2 bugi

1. Sprzedaż pokladów

2. Bugowanie armat a nastepnie sprzedawanie ich

Wedlug mnie bug nr 1 jest o wiele lepszy

Opublikowano

żagle owiele szybszy sposób

Witam

A jak sprzedajesz może się pochwalisz ha ha , czy za pomocą Fiddlera czy Tamper a może co innego ?

Opublikowano

a jak żaglami robić to?

także naprawili dopiero sprawdzałem specjalnie, nie da się , wcześniej jak nie wychodziło to błąd tzw error wyskakiwał teraz nic. Za każdym razem nie idzie.

Opublikowano

nie wiem o cfzym mowicie armatki pokłady i żagle chodzą wiec nie wiem o co wam chodzi jeszcze przed chwilą sprawdzałem

Opublikowano

nie wiem o cfzym mowicie armatki pokłady i żagle chodzą wiec nie wiem o co wam chodzi jeszcze przed chwilą sprawdzałem

Mimo wszystko mi nie wchodzą, może ktoś jeszcze się wypowie?

Opublikowano

Mam takie pytanie zna ktos jakiegoa buga na zwiekszenie podstawy bo jakims dziwnym trafem dzis na wojence prawie kazdy z przeciwnikow mail po ponad 500 tys podstawy i jeszcze jedno jakim cudem atakowany gracz znika na niewidce

jak ktos wie to prosze o podpowiedz

Opublikowano

majster powiedz co tam klikasz:))

Słyszałem że najlepszym programem do robienia aktualnie jest Charles ale nie umiem nim opierować.Może ktoś się podzieli tymi informacjami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...