Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodanie małej ilości RP

Gość yoogy0130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić Dianę ale brakuje mi do niej 47RP. W jaki sposób mam ułożyć Ticketa do supportu by mi je dodali? Ponoć jakoś można do nich napisać by jednorazowo dodali. Jeśli ktoś może to niech podeśle już gotowy wzór ticketa.

Opublikowano

Z tego co wiem maksymalnie można dostać tylko 30 RP, nie więcej więc o ile się nie mylę nie dostaniesz i tak i tak.

Opublikowano

Z tego co wiem maksymalnie można dostać tylko 30 RP, nie więcej więc o ile się nie mylę nie dostaniesz i tak i tak.

60 RP można dostać maksymalnie.

@t

Narysuj coś związanego z LoL'em i wyślij to do supportu, i poproś tam o te 47 RP.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Mam do was pytanie - Co ile można wysyłać Ticketa? Bo dziś z rana poszedł o zwrot Przeceny za Hecarima i teraz pisze że nie moge wysłać ;x

Opublikowano

na 60rp możesz liczyć lecz moim zdaniem nie na więcej

w sumie polecał bym ci znaleść jakiegoś buga, np. syndrą na pbe z W jak podnosisz golema to się buguje i nie atakuje

za odkrycie pewnego buga często dają jakieś nagrody, kumpel dostał na nordicu syndrę, chyba nawet z skinem

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Dadzą więcej, ale tylko w ich "granicach rozsądku" czyli na oko do 50-60 można wycisnąć, w zależności od tego kto rozpatruje zgłoszenie.

@topic

Żeby dostać te RP'ki narysuj coś albo nagraj, może być nawet Teemo w paincie i też dadzą ci RP za niego.

Mam do was pytanie - Co ile można wysyłać Ticketa? Bo dziś z rana poszedł o zwrot Przeceny za Hecarima i teraz pisze że nie moge wysłać ;x

Jeśli się nie mylę, to po "rozwiązaniu" ostatniego, tj. gdy się zajmą twoim ostatnim wysłanym i spełnią twoją ostatnią prośbę. Miałem ten sam problem, ale po tym jak się zalogowałem (wcześniej wysyłałem do nich nie będąc zalogowanym) to mogłem napisać jeszcze raz, tak więc spróbuj się zalogować na stronę supportu, a jak nie zadziała to odczekaj aż rozpatrzą tamtą prośbę.

@down To się zaloguj i powinno być po sprawie.

Opublikowano

Dadzą więcej, ale tylko w ich "granicach rozsądku" czyli na oko do 50-60 można wycisnąć, w zależności od tego kto rozpatruje zgłoszenie.

@topic

Żeby dostać te RP'ki narysuj coś albo nagraj, może być nawet Teemo w paincie i też dadzą ci RP za niego.

Jeśli się nie mylę, to po "rozwiązaniu" ostatniego, tj. gdy się zajmą twoim ostatnim wysłanym i spełnią twoją ostatnią prośbę. Miałem ten sam problem, ale po tym jak się zalogowałem (wcześniej wysyłałem do nich nie będąc zalogowanym) to mogłem napisać jeszcze raz, tak więc spróbuj się zalogować na stronę supportu, a jak nie zadziała to odczekaj aż rozpatrzą tamtą prośbę.

Tyle że oni już ją rozpatrzyli...

@Top

Ale ja pisałem jako niezarejestrowany xDDD

Dobra...Poszło - Dzięki za podpowiedzi. Każdy dostał +

@

I kicha...napisałem do nich wiadomość że potrzebuje, dodałem skromny rysunek a dostałem taką wiadomość:

Hello *********,

Thank you for contacting me. Your drawing of Diana is cute. Although I was having a hard time figuring it out that it was her, still it's cute. :)

Unfortunately, policy prohibits me from gifting skins, champions, IP/RP, or other special items at this time.

Currently, you can get Alistar and his Unchained skin for free by subscribing to our YouTube channel!

There are some upcoming promotions that may interest you as well, but I can’t provide any details at this time. Please keep an eye on our news section for more exciting promotions and announcements!

The League of Legends announcements:

http://www.leagueoflegends.com/news

I wish you the very best of luck on the Fields of Justice!

Best Regards,

Bantoy

Czyli RP już nie dodają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...