Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 x 3.2GHz BLACK_4GB_320GB_MOCNA HD7750 2GB_NICE-2

Betros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gotowców się nie kupuje. Karta GDDR3 - stare. Teraz tylko i wyłącznie GDDR5 się używa. Obudowa kiepska oraz No-Name zasilacz.

Podaj budżet i osoby z MPC złożą Ci fajny zestaw. Będziesz robić oc? Komp pod gry czy np grafikę lub coś innego.

Opublikowano

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Z tego zestawu co ci podałem nie bardzo jest gdzie ceny ciać możesz najwyżej nagrywarki nie brać jak ci nie potrzebna. Karty graficznej słabszej nie ma co brać jeżeli chcesz żeby ci jakiś czas służyła. Myślę, że ten zestaw co podałem to takie minimum jeżeli chodzi o gry.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...