Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytanek.

Mleko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem, otóż nie wiem na jaki PC się zdecydować. Chciałbym w miarę dobry komputer do gier w okolicach +/- 2000 zł. Masz 2500. Komputer musi być w marę dobrze chłodzony, minimum 4Gb RAM, procek minimum 2.4Ghz 2 rdzeniowy. Jakaś dobra karta graficzna, zasilacz, płyta główna. Komputer ma być do gier typu Crysis 3, Bioshock Infinite itp. Bardzo bym prosił o rady, najlepiej by był jak najtańszy, granice ceny podałem. Polećcie skład takiego PC, a mi w serwisie złożą. Serdecznie dziękuje za wszelką pomoc. P.S Jeśli zły dział to proszę przenieść, ale nie usuwać. Jestem tu nowy, potrzebuje szybko porady i jeszcze nie zdążyłem ogarnąc.

Opublikowano

up masz dyski twarde, nagrywarke sata, obudowe czy trzeba wszystko kupować ?

@edit

takie coś na amd powinno dawać rade przez najbliższe 2 lata all na full

Gigabyte GA-970A-UD3

AMD Phenom II X4 Black Edition 965

SilentiumPC Spartan LT HE912

SilentiumPC Deus G1 600W

Asus ATI Radeon HD7950 DirectCu II TOP 3GB DDR5 albo Sapphire ATI Radeon HD7950 BOOST 3GB DDR5

A reszte to powiedz żeby ci dali obudowe jaka ci sie podoba ram 6gb ddr3 1600mhz dysk ile tam chcesz gb najlepiej wd blue i nagrywarke jakąś za 60 zł lg

Opublikowano

Obudowe, dyski, nagrywarki mam. Wielkie dzięki za pomoc, jeśli ktoś mi do jutra jeszcze coś doradzi to jutro idę do sklepu :D

Opublikowano

Obudowa nie wiem jak się nazywa. Jest taka czarna, dość duża, jest w niej możliwość wysunięcia całego sprzętu ze środka bez odłączania niczego.

Opublikowano

To chociaż daj zdjęcie bo jak to będzie jakiś opancerzony kawał blachy bez żadnych wentylatorów i otworów to będą trochę wyższe temperatury. I daj zdjęcie wnętrza bo nie napisałeś czy dysk i nagrywarka na sata czy ata.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

To chociaż daj zdjęcie bo jak to będzie jakiś opancerzony kawał blachy bez żadnych wentylatorów i otworów to będą trochę wyższe temperatury. I daj zdjęcie wnętrza bo nie napisałeś czy dysk i nagrywarka na sata czy ata.

Zdjęć nie mam za bardzo jak zrobić, dyski SATA, Obudowa nie jest opancerzona ;) , z jednej strony ma przeźroczysty plastik z jednym dużym wentylatorem a z drugiej cała czarna ale 5 mniejszych wentylatorków, takie chłodzenie robione ręcznie podłączanie na osobny zasilacz. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...