Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Swain

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja go uwielbiam, przesadzony? tak trochę może, ale jakiś tam OP nie jest, ja go najbardziej lubie na topie ; 3 Tak samo jak Swain dostanie blue, to lepiej z nim nie fightować i bardziej defować, bo szanse mamy nikłe w pojedynku 1v1.

Opublikowano

Nie jest przesadzony. Widuję go rzadko, a gdy już go spotkam to nie robi żadnej demolki, chociaż w teamfightach dosyć ciężko go zabić. Ale wystarczy mu odciąć dostęp do blue buffa i już po nim.

Opublikowano

Jeden z moich ulubionych :3 Op nie jest ale dobrze zagrany zdziała dużo. Last hity odnawiają manę, ulti odnawia życie - można stać na linii i farmić non stop :D

Opublikowano

yup! ultimate farmer jak się patrzy... bursta nie ma, ale DPS'em jest niezłym i cholernie wytrzymałym, dziś carrowałem takim swainem gre 16/6/20, we 3 próbowali mnie wziąć i nie mogli sobie poradzić ^_^

przesrane jest tylko, jak ktoś ma ignite'a, to swaim w 2sek gaśnie i po nim. :/

http://www.lolking.net/summoner/eune/24372778#history <- czymajcie, ostatnia gra swainem i mój build (troszkę niedokończony)

Opublikowano

Nie jest on "przesadzony". Jest potężny w pojedynkach 1v1, do tego dobra farma, łatwy harras, unieruchomienie, slow, niezły sustain.

Lecz w TF'ie można go łatwo zabić używając na niego ignite, i wtedy słabnie.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Dobra postać ktora ceruje gry jesli zlapiesz feeda to team focusuje ciebie a swain jest twardy a team bije reszte :)

Opublikowano

yup! ultimate farmer jak się patrzy... bursta nie ma, ale DPS'em jest niezłym i cholernie wytrzymałym, dziś carrowałem takim swainem gre 16/6/20, we 3 próbowali mnie wziąć i nie mogli sobie poradzić ^_^

przesrane jest tylko, jak ktoś ma ignite'a, to swaim w 2sek gaśnie i po nim. :/

http://www.lolking.net/summoner/eune/24372778#history <- czymajcie, ostatnia gra swainem i mój build (troszkę niedokończony)

Polecam Ci wymienić Spirit Visage, i dać do tego Liandre, Zhonie, a buty sorcerery. Wtedy jest perfect build:), tak masz dobry.

Opublikowano

Polecam Ci wymienić Spirit Visage, i dać do tego Liandre, Zhonie, a buty sorcerery. Wtedy jest perfect build:), tak masz dobry.

sprawdź moich przeciwników, i zastanów się, dlaczego poszedłem w dużą ilość m.r. i byłem nie do za***ania przez 3 casterów ;) dopiero jak wpadł zed, to zaczęło mi HP ubywać :P

a tak to się zgodzę, Liandryn jesto dobra, ALE w połączeniu z Ryail'ą, a Swain potrzebuje many, dlatego RoA>>>Ryail :) Zhony'a świetna rzecz, miałem w nią iść, ale niedostatek golda i stwierdziłem, że dokupię trochę m.r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...